UUSI DINO 220XTC tela-alustainen henkilönostin täydentää Dinon tela-alustaista mallistoa

1.2.2010

Dinolift esittelee uuden XTC-sarjan: tela-alustaiset henkilönostimet DINO 165XTC ja DINO 185XTC. Sarjan uusin tulokas on 22 metrinen DINO 220XTC, joka esitellään huhtikuussa Baumassa.

Uudet DINO XTC tela-alustaiset nostimet ovat kapeita, kompakteja ja suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Erinomaisen mäennousukyvyn (43 %) ansiosta koneita on helppo käyttää vaativillakin työmailla. Matalan pintapaineen ansiosta XTC-DINOt liikkuvat ketterästi pehmeilläkin alustoilla. Tukijalat nostavat koneen metrin korkeuteen, jolloin pienikokoisella kuorma-autolla tai peräkärryllä mahtuu ajamaan alustan alle. Telakone voidaan tasata jopa 16&deg kaltevaan maastoon. Kapea tuentaleveys sekä nopeat ja helppokäyttöiset tukijalat mahdollistavat koneen tehokkaan ja monipuoliset käytön. Dino XTC-telakoneeseen on saatavana lisävarusteena automaattitasaus. Suomen markkinoilla automaattitasaus saavuttanee suuren suosion sen helppokäyttöisyyden ja ajan säästön vuoksi.

Tehokkaan ajolaitteen ansiosta DINO XTC &ndashtelakoneet ovat ketteriä vaativillakin työmailla. Teloja ohjataan portaattomasti. Sisäkäyttöä varten koneeseen on mahdollista asentaa valkoiset telat (lisävaruste), jotka eivät jätä jälkiä lattiaan. Telakoneen kuljetusleveys on vain 115 cm. Alustan rakenteen ansiosta DINO XTC-mallit ovat vakaita myös ajettaessa kaltevassa maastossa. Modernissa ja tyylikkäässä XTC-sarjassa on kiinnitetty erityistä huomiota huoltokohteiden helppoon saavutettavuuteen.

Uusissa DINO XTC-malleissa on suosittu XT-varsisto, joka helpottaa esteiden ohittamista. Puomiston kahta yhtäaikaista liikettä voidaan ohjata portaattomasti kahdella joystickillä tilavasta korista. Työkohde saavutetaan nopeasti maksimiliikenopeuksilla (EN280). Lisävarusteena on saatavilla sähkökäyttö sisällä työskentelyä varten Uusilla DINO XTC-malleilla työskentelet tehokkaasti vaativillakin työmailla.

UUTUUTENA RADIO-OHJAUS

Dinon tela &ndash alustaiset koneet voit nyt saada myös radio &ndash ohjauksella varustettuna. Radio &ndash ohjauksen avulla koneen kuljettaja voi ohjata kaikkia nostimen liikkeitä joko työkorista tai halutun välimatkan päästä maasta. Uusi radio &ndash ohjausjärjestelmä esitellään ensimmäistä kertaa Bauma &ndash messuilla Munchenissä huhtikuussa. Suomessa ensiesittely tapahtuu toukokuussa Dinon kevätpäivillä Loimaalla.