Hyppää sisältöön
Soita

Raskaskoneasentaja Sotkamon toimipisteeseen

Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa. Meillä on yli 60 vuoden kokemus alalla toimimisesta. Edustamme tällä hetkellä 16 tehokasta ja varmatoimista konemerkkiä, jotka soveltuvat erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Haemme nyt Sotkamon toimipisteeseen raskaan kaluston asentajaa. Toimipiste sijaitsee Sotkamon Tuhkakylällä Terrafamen kaivoksella. Toimit osana n. 10 henkilön asentajatiimiämme, missä työnkuvaasi kuuluu raskaan maansiirtokaluston korjaus- ja huoltotyöt korjaamolla sekä maastossa.

Voit olla kokenut raskaankaluston asentaja, tai vasta työuralle kone- ja korjaamoalalle aikova alasta kiinnostunut ja työtehtävään sopivat taidot omaava. Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, tinkimätöntä turvallisuusasennetta ja tiimityöskentelytaitoja.

Työtehtäviin meillä raskaskoneasentajana kuuluu mm. koneiden korjaushitsaukset, sähkö- ja hydrauliikkavikojen haku ja korjaus, komponenttien vaihdot, asennukset sekä määräaikaishuollot. Avoimen, opastavan ja kannustavan työyhteisön turvin pääset helposti osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn alan johtavien konemerkkien parissa ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle. Haluamme pitää henkilöstömme hyvinvoinnista huolta. Työntekijöidemme käytössä on mm. laaja työterveyshuolto, sekä virike- ja lounasetu. Meillä henkilökunta saa osallistua koulutuksiin ja kursseille ammattitaidon kehittämistä ja ylläpitoa varten. Kannustamme työntekijöitä kertomaan omat ajatukset ja kehitysehdotukset, sillä meillä työntekijöitä kuunnellaan.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Rekrytoinnin hoitaa Biisoni Group Oy ja toivomme, että otat tarvittaessa yhteyttä suoraan Biisonille rekrytointikonsultti Olli Tossavaiseen p. 050 3132017, olli.tossavainen@biisoni.fi. Käythän jättämässä hakemuksesi osoitteessa rekry.biisoni.fi. Hakuaika on 09.04.2021 asti. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Korjaamopäällikkö Jussi Tolonen p.050 543 6801, jussi.tolonen@rotator.fi