Hyppää sisältöön
Soita

Kenttämekaanikko Ouluun

Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa. Vuonna 2019 Rotatorin liikevaihto oli 77,5 M € ja henkilökuntaa noin 160. Pääkonttorimme on Pirkkalassa, Tampereen kupeessa. Muut toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Rovaniemellä, Sotkamossa ja Liedossa.

Haemme nyt Rotator Oy:lle Kenttämekaanikkoa Oulun alueelle.

Tietoa työstä:

Kenttämekaanikon keskeisimpiin työtehtäviin sisältyy erilaisten kaivinkoneiden, kurottajien ja trukkien huollot ja korjaukset tittelin mukaisesti kentällä. Tämä tuo työhön hyvin omanlaisensa haasteen, sillä kyseiset koneet saattavat sijaita vähän missä milloinkin, kuitenkin Oulun alueella. Tämän vuoksi työssä menestyminen vaatii luovuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä tietynlaista kokemusta vastaavien koneiden parista.

Mitä asioita etsimme hakemuksestasi?

Tässä työssä menestyminen edellyttää säntillisyyttä ja täsmällisyyttä sekä tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta tai vaihtoehtoisesti työssä hankittua osaamista vastaavista tehtävistä. Hakemallamme henkilölle kutsu metsän siimekseen suurta kaivinkonetta korjaamaan on erittäin mielenkiintoinen haaste! Näissä tilanteissa peukalo ei ole keskellä kämmentä ja osaat tuoda koneet takaisin henkiin paikassa kuin paikassa.

Kenttämekaanikon liikkumavälineen toimii oma nimikkohuoltoauto.

Mitä tehtävä tarjoaa?

Sopivalle henkilölle on tarjolla itsenäinen ja mielenkiintoinen vakituinen kokopäivätyö Rotator Oy:n palveluksessa. Työssä onnistumistasi tuetaan vahvan taustaorganisaation voimin ja meillä voit luottaa ammattitaitoisten kollegojesi apuun. Rotatorilla tehdään töitä yhteen hiileen puhaltaen, eikä työkaveria jätetä pulaan. Pidämme huolta työntekijöistämme tarjoamalla heille muun muassa laajat työterveyspalvelut ja pitkäaikaisen, vakaan työpaikan. Meillä vastuuta annetaan ja työntekijään luotetaan. Matala hierarkia tarkoittaa sitä, että kaikkien ovet ovat auki ja puheille pääsee, kun on tarvetta. Työntekijöitä kuunnellaan ja heidän mielipiteensä ja kehittämisideansa otetaan huomioon. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haluamme kuulla sinusta!

Rekrytoinnin hoitaa Biisoni Group Oy ja toivomme, että otat tarvittaessa yhteyttä suoraan Biisonille rekrytointikonsultti Olli Tossavaiseen p. 050 3132017, olli.tossavainen@biisoni.fi. Käythän jättämässä hakemuksesi osoitteessa rekry.biisoni.fi. Hakuaika on 25.06.2021 asti. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.