Hyppää sisältöön
Soita

Korjaamo- ja kenttäasentaja Kuopioon

Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa. Meillä on yli 60 vuoden kokemus alalla toimimisesta. Edustamme tällä hetkellä 16 tehokasta ja varmatoimista konemerkkiä, jotka soveltuvat erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Haemme nyt Kuopion toimipisteeseen korjaamo- ja kenttäasentajaa. Toimit osana asentajatiimiämme, missä työnkuvaasi kuuluu maansiirto-, kurottaja-, nostin- ja trukkikaluston korjaus- ja huoltotyöt sekä korjaamolla että asiakkaiden luona. Huomioimme myös uudet alalle tulijat.

Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oikeanlaista työturvallisuusasennetta ja tiimityöskentelytaitoja.

Työtehtäviin kuuluvat mm. koneiden määräaikaishuollot, komponenttien vaihdot, koneiden pesut ja kunnostukset. Avoimen, opastavan ja kannustavan työyhteisön turvin pääset helposti osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn alan johtavien konemerkkien parissa ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

Haluamme pitää henkilöstömme hyvinvoinnista huolta. Työntekijöidemme käytössä on mm. laaja työterveyshuolto, sekä virike- ja lounasetu. Meillä henkilökunta saa osallistua koulutuksiin ja kursseille ammattitaidon kehittämistä ja ylläpitoa varten. Kannustamme työntekijöitä kertomaan omat ajatukset ja kehitysehdotukset, sillä meillä työntekijöitä kuunnellaan.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 10.5.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@rotator.fi.

Mainitsethan hakemuksessasi minkä toimipisteen avointa paikkaa haet.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Huoltopäällikkö Jari Korhonen, 050 415 1074jari.korhonen@rotator.fi