Hyppää sisältöön
Soita

Korjaamopäällikkö Lietoon

Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa. Vuonna 2019 Rotatorin liikevaihto oli 77,5 M € ja henkilökuntaa noin 160. Pääkonttorimme on Pirkkalassa, Tampereen kupeessa. Muut toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Rovaniemellä, Sotkamossa ja Liedossa.

Etsimme nyt korjaamopäällikköä Liedon toimipisteeseen.

Tietoa työstä:

Korjaamopäällikön keskeisimpiin työtehtäviin kuuluvat päivittäinen töiden vastaanotto ja korjaamon töiden johtaminen, asiakaspalvelutehtävät, laskutuksen ajan tasalla pitäminen sekä erilaisista hankinnoista huolehtiminen. Toimit samalla esimiehenä tiimissä, joka koostuu seitsemästä asentajasta. Työskentelet alueellasi erilaisten sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa, kuten maanrakennusliikkeet, konevuokraamot sekä logistiikka-alan yritykset.

Mitä asioita etsimme hakemuksestasi?

Tässä työssä menestyminen edellyttää säntillisyyttä, tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta tai vaihtoehtoisesti työssä hankittua osaamista vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta kokemusta henkilöjohtamisesta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti puhelimen ja tietokoneiden parissa myös englanniksi, jolloin sinun tulee hallita nykyaikaiset tietotekniset laitteet ja ohjelmat sekä englannin kieli. Oma auto ja B-kortti tarvitaan, muut pätevyydet koulutetaan tarvittaessa.

Mitä tehtävä tarjoaa?

Sopivalle henkilölle on tarjolla itsenäinen ja mielenkiintoinen vakituinen kokopäivätyö Rotator Oy:n palveluksessa. Työssä onnistumistasi tuetaan vahvan taustaorganisaation voimin ja meillä voit luottaa ammattitaitoisten kollegojesi apuun. Rotatorilla tehdään töitä yhteen hiileen puhaltaen, eikä työkaveria jätetä pulaan. Pidämme huolta työntekijöistämme tarjoamalla heille muun muassa laajat työterveyspalvelut ja pitkäaikaisen, vakaan työpaikan. Meillä vastuuta annetaan ja työntekijään luotetaan. Matala hierarkia tarkoittaa sitä, että kaikkien ovet ovat auki ja puheille pääsee, kun on tarvetta. Työntekijöitä kuunnellaan ja heidän mielipiteensä ja kehittämisideansa otetaan huomioon. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haluamme kuulla sinusta!

Rekrytoinnin hoitaa Biisoni Group Oy ja toivomme, että otat tarvittaessa yhteyttä suoraan Biisonille rekrytointikonsultti Olli Tossavaiseen p. 050 3132017, olli.tossavainen@biisoni.fi. Käythän jättämässä hakemuksesi osoitteessa rekry.biisoni.fi. Hakuaika on 24.06.2021 asti. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.