Ohita valikko

Avoimet työpaikat

TYÖNJOHTAJA PIRKKALAN TOIMIPISTEESEEMME

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta esimiestyöstä sekä nykyaikaisten työkoneiden kunnossapidosta. Työnkuvaan kuuluu kenttä- ja korjaamohuollon päivittäinen esimiestyö, huoltotöiden myynti ja asiakaskontaktien hoito sekä kiinteistön hankintoihin ja ylläpitoon liittyvät asiat. Työhön perehdyttää nykyinen työnjohtaja.

Edellytämme sinulta huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, työtä pelkäämätöntä palveluasennetta ja tiimityöskentelytaitoja. Tulet myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai vastaava työssä hankittu kokemus. Englannin kielen perustaito ja tietotekniikan osaaminen ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa korjaamon työnjohtaja Aaro Sirviö p. 040 7169 843

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen aaro.sirvio@rotator.fi