Ohita valikko

Avoimet työpaikat

HUOLTOASENTAJA VANTAAN TOIMIPISTEESEEMME

Tehtäviisi kuuluu maarakennustyökoneiden huolto- ja korjaustyöt korjaamollamme Vantaan Tuupakassa.

Toivomme sinulta

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa, työtä pelkäämätön palveluasenne sekä halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen ja kykenet myös työskentelemään itsenäisesti. Sinulla on vähintään B-ajokortti ja tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus. Englannin kielen perustaitojen osaaminen on eduksi. Laskemme eduksi myös raskaankaluston huolto- ja korjaustöiden osaamisen, sekä perusosaamisen työkoneiden hydrauliikka- ja sähkötöistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Käytössäsi on ensiluokkaiset työvälineet, testerit ja teknisen tuen osaava ja avulias henkilöstö. Saat ison organisaation tuen ja koulutamme sinua säännöllisesti. Pääset myös näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme ja tarjoammekin sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan. Mahdollisuus myös kenttäasentajan töihin.

Hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa aluehuoltopäällikkö Timo Kasurinen, p. 050 443 4675. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen timo.kasurinen@rotator.fi Hakuaika päättyy 28.2.2019.

————–

HUOLTOASENTAJIA OULUN TOIMIPISTEESEEMME

Työskentelet työkoneasentajana ja tehtäviisi kuuluu maansiirtokoneiden, henkilönostin-ten, kurottajien sekä trukkien huolto- ja korjaustyöt.

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa, työtä pelkäämätön palveluasenne sekä halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet ja haluat työskennellä itsenäisesti.

Sinulla on vähintään B-ajokortti sekä tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen tai työssä hankitun kokemuksen myötä. Hallitset autosähkön ja työkonehydrauliikan. Omaat myös IT-perustaidot. Englannin kielen perustaitojen osaaminen on eduksi. Henkilönostinten tarkastajan pätevyys luetaan eduksi.

 Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ison organisaation tuen. Pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Kari Kakko 050 4077 065. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.1.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kari.kakko@rotator.fi.

————–

HUOLTOASENTAJA LIEDON TOIMIPISTEESEEMME TUULISSUOLLE

Tehtäviin kuuluu erilaisten työkoneiden huolto- ja korjaustyöt ensisijaisesti korjaamollamme. Käytössäsi on modernit työtilat, ensiluokkaiset työkalut ja testerit sekä ammattitaitoinen tekninen tuki.

Toivomme sinulta

Odotamme hakijalta alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta, osaamista auto/työkonesähköstä ja hydrauliikasta, vianhaku- ja ongelmanratkaisukykyä, huolellista työskentelytapaa, yhteistyökykyä sekä mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Englannin kielen perustaitojen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut ja vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Koulutamme sinua säännöllisesti, pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Hakemukset

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Jarno Laakso, p. 044 5942657. Hakemukset palkkatoiveineen lähetetään osoitteeseen  jarno.laakso@rotator.fi. Hakuaika päättyy 31.01.2019