Hyppää sisältöön
Soita
21.8.2020

Kari Kakko: monipuolinen työ on vastannut odotuksia

Kakko KariKari Kakko aloitti Rotator Oy:n Pohjois-Suomen alueen korjaamopäällikkönä joulukuussa 2018 toimittuaan aikaisemmin kuorma-auto- ja työkonepuolen eri työtehtävissä Oulun alueella.

Monipuolinen ja haastava työ laadukkaista merkeistä tunnetussa hyvämaineisessa talossa sai Kakon hakemaan korjaamopäällikön tehtävää Rotatorilta.

”Aikaisempien töiden kautta minulla oli jo hyvä kokemus raskaan kaluston töistä ja Rotator tarjosi mielenkiintoisen haasteen minulle”, sanoo Kari Kakko.

Kakon vastuualueeseen kuuluu Pohjois-Suomen alueen huolto- ja korjaamopuolen johtaminen.

”Toimin sekä Oulun että Rovaniemen toimipisteemme korjaamopäällikkönä ja työ on vastannut monipuolisuudeltaan odotuksiani. Työ on omatoimista ja liikun säännöllisesti Oulu-Rovaniemi akselilla.”

”Olemme monimerkkimaailmassa ja se luo omat haasteensa. Rotatorin valikoimassa on muun muassa maanrakennuskoneet, kurottajat, nostimet ja trukit. Useiden merkkien parissa toimiminen vaatii korjaamon henkilökunnalta hyvää ammattitaitoa ja osaamista. Meillä on koulutettu, 8 hengen asentajatiimi, jonka apuna toimivat lisäksi meidän sopimushuoltoverkostomme.”

Asentajan oltava omatoiminen

Kuten koko Suomessa, myös Pohjois-Suomessa valmiiden osaajien löytäminen asentajapuolelle on vaikeaa.

”Olemme saaneet rekrytoitua hyviä työstään innostuneita tekijöitä porukkaamme. Rotator ja päämiehemme kouluttavat huoltohenkilökuntaamme tasaiseen tahtiin, joten alan ja merkkien uusimmat opit ovat koko ajan käytössämme.

Koko ajan yleistyvät huoltosopimukset helpottavat korjaamoiden arkea. Seuraamme etänä huoltosopimuskoneidemme tuntimääriä ja sen avulla pystymme ennakoimaan sekä suunnittelemaan tulevat huollot yhdessä asiakkaan kanssa. Huoltosopimuskoneet ovat lisääntyneet alueellamme tasaisesti ja kun uuteen koneeseen ottaa huoltosopimuksen asiakas saa siihen merkittäviä etuja”, toteaa Kakko lopuksi.

 

Ota yhteyttä:

Kari Kakko, korjaamopäällikkö, työnjohto (Oulu, Rovaniemi)

050 4077 065kari.kakko@rotator.fi

 

Rotator Oy kenttähuolto

Kiinnostaako ura Rotatorilla?