Hyppää sisältöön
Soita
29.4.2021

Maxus täyssähköiset pakettiautot Rotatorilta

Rotator on pitkäjänteisesti rakentanut palveluitaan kattamaan kaikki asiakkaiden tarpeet koneista jälkipalveluihin. Maxuksen myötä konevalikoima on saanut rinnalleen sähkökäyttöiset hyötyajoneuvot.

Täyssähköiset Maxus-pakettiautot sopivat hyvin Rotatorin palvelukokonaisuuteen sillä voimansiirron sähköistyminen on jatkunut jo pitkään työkoneissa ja liikkuvassa kalustossa. Näin ollen täyssähköiset hyötyajoneuvot ovat luonteva lisä Rotatorin tarjontaan. Maxus sähköpakettiautot tulevat koneiden rinnalle ja niiden ympärille on perustettu oma tiimi Tomi Siimekselän johdolla, jossa palvelukonseptin suunnittelusta ja toteutuksesta Tomin kanssa vastaa Mikko Pulkkinen. Pulkkinen saapui uutena miehenä Rotatorin vahvuuteen maaliskuussa.

Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa, jonka tavoitteena on olla elinkaaripalveluiden edelläkävijä Suomessa.

”Tämä on todella mielenkiintoinen projekti ja kun paikka avautui hakuun, en epäröinyt hetkeäkään laittaa hakemusta sisään. Itsellä on vahva työkokemus autoalan jälkimarkkinoinnista sekä hyötyajoneuvojen yritysmyynnistä. Uskon, että osaamisestani on isosti hyötyä Maxuksen tuomisessa Suomen markkinoille – tiedän kuinka alalla toimitaan”, sanoo Mikkelistä pääkaupunkiseudulle saapunut Pulkkinen.

”Rotatorin kokemusta hyödyntäen meillä on tavoitteena tuoda alalle myös uusia toimintatapoja ja ajatella asioita ”out of the box”-tyylillä. Rautainen osaaminen yritysten välisestä kaupankäynnistä mahdollistaa myös hyötyajoneuvojen myynnin ja palvelukokonaisuuksien uudistamisen. Hyötyajoneuvoliiketoimintamme keskittyy B2B-sektorille.

Täysin uusi brändi Suomen markkinoilla

Kiinalaisvalmisteinen Maxus on täysin uusi brändi Suomen hyötyautomarkkinoilla. Muualla Pohjoismaissa se on ollut myynnissä jo pidempään ja vastaanotto on ollut hyvä.

”Maxus oli eniten myyty täyssähköinen LGV-sarjan automerkki ensimmäisen toimintavuotensa aikana Pohjoismaissa. Autoja myytiin yli tuhat kappaletta vuonna 2020, mikä kertoo sen suosiosta. Maxus on osa SAIC Motor Corporation Ltd konsernia, joka on Kiinan suurin autovalmistaja. Vuonna 2020 se myi kaikkiaan 5,6 miljoonaa autoa – tämä kertoo tehtaan potentiaalista paljon”, sanoo Pulkkinen.

Sähkökäyttöisten autojen suosio kasvaa koko ajan ja ne ovat varteenotettava vaihtoehto myös pakettiautopuolella varsinkin isojen kaupunkien kuljetustehtävissä. Sähköistymisen myötä alalla tapahtuu myös uusjakoa ja uusille merkeille on tilausta. Tästä hyvänä esimerkkinä on Tesla henkilöautopuolella.

Kenelle Maxus pakettiauto on sopiva hankinta?

”Varmasti optimaalisin tänä päivänä on paikallinen jakeluliikenne ja erilaiset huoltoautot. Varsinkin kaupunkiolosuhteissa se on edullinen, vähäpäästöinen ja taloudellinen vaihtoehto. Maxus on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen hankinta, uusi e-Deliver 3 malli on suunniteltu suoraansähköautoksi. Tällöin esimerkiksi akut ovat sijoitettu järkevästi viemättä kuljetustilaa. Maxuksen kantavuus, turvallisuus ja lastattavuus ovat huippuluokkaa”, kertoo Pulkkinen.

Rotator tarjoaa autot myös räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. ”Meiltä on mahdollista saada auto valmiiksi varusteltuna ja sisustettuna esimerkiksi huoltoautoksi. Auton räätälöinnin lisäksi tarjoamme myös räätälöidyt rahoitusvaihtoehdot vaivattomista leasingeista perinteiseen osamaksurahoitukseen”, kertoo Pulkkinen.

Myynti

Pirkkala: Harri Hagman, +358 50 330 8174, harri.hagman@rotarent.fi

Vantaa: Mikko Pulkkinen, +358 50 535 5562, mikko.pulkkinen@rotator.fi

Vantaa: Tomi Siimekselä, +358 10 583 8416, tomi.siimeksela@rotator.fi