Hyppää sisältöön
Soita
Älykäs siivousrobotti
20.9.2019

Avidbots ja DHL yhteistyöhön

Avidbots toimittaa Neo-robotteja valittuihin DHL:n hallinnoimiin varastoihin Pohjois-Amerikassa

“Avidbots Neo tuo edistyksellisimmän automatisoidun lattiansiivouksen useisiin DHL Supply Chain North American hallinnoimiin varastoihin”, sanoo Faizan Sheikh, Avidbotsin pääjohtaja ja yksi sen perustajista. “Neo-robotit optimoivat kiinteistön hoitoa sadoissa varastoissa parantaen tehokkuutta, pienentäen henkilökunnan vaihtuvuutta ja luoden puhtaan ja turvallisen työympäristön kaikille työntekijöille.”

Neo-siivousrobotin kyky tarjota paras tehokkuus perustuu vertikaalisesti integroituun teknologiapakettiin ja pilvipalveluohjelmistoon. Useimmista siivousroboteista poiketen Neo ei noudata ennalta määrättyä reittiä vaan käyttää tekoälyä jatkuvaan oppimiseen ympäristöstään. Neo käyttää dynaamista kartoitusta ja muokkaa reittiä kulkiessaan: välttää esteet, huomioi yllättävät tilanteet ja sopeutuu uusiin järjestelyihin. Tämän joustavuutensa ansiosta Neo soveltuu täydellisesti kiireisiin varastoihin, joissa jatkuvat tavaravirrat aiheuttavat kaiken aikaa muutoksia toimintaympäristöön.

Kun tuotteita toimitetaan varastoon tai lähetetään maailmalle, niitä siirretään trukeilla, jätetään pinoiksi lattialle kuorma-auton noudettavaksi, ja sitten uusia tuotteita siirretään tyhjiin paikkoihin. Useimmille siivousroboteille tällainen dynaaminen ympäristö olisi haasteellinen ja vaatisi jatkuvaa karttojen päivitystä, mutta Neo käyttää tekoälyä muokatakseen jatkuvasti reittiään tehokkuuden optimoimiseksi. Avidbots Neo -robotteja on jo laajalti käytössä lentokentillä, tehdastiloissa, ostoskeskuksissa, yliopistoilla ja muissa kaupallisissa tiloissa 15 eri maassa kautta maailman.

“Sähköisen kaupankäynnin räjähdysmäisen kasvun myötä myös jättimäiset globaalin varastotoiminnan markkinat jatkavat kasvuaan uskomatonta vauhtia, ja Avidbots Neo on markkinoiden paras siivousrobotti varastoympäristöihin”, sanoo Sheikh.