Tamtronin uudistunut pyöräkuormaajavaaka esittelyssä Mansen Mörinöillä

8.3.2010

Tamtron pyöräkuormaajavaaka uudistuu jälleen

Tamtron Group on kehittänyt uuden version Pro pyöräkuormaajavaa&rsquoasta. Uusissa malleissa on patentointi käynnistyksen esto ja punnituskuitit suoraan internetin kautta.

Tamtron pyöräkuormaajavaaoissa on nyt internetin kautta automaattisesti tapahtuva punnituskuitin luku. Kun Tamtron Pro 300 i vaaka toimitetaan on siinä valmiina internet yhteys. Tamtron vaaka lähettää ilman mitään kuljettajan erikoistoimia punnituskuitit www.tamtron.net palveluun. Asiakkaalle toimitetaan vaa&rsquoan asennuksen yhteydessä pankkiyhteyksistä tutut käyttäjätunnus ja salasana.
Koneen omistaja, materiaalin myyjä tai tavaran ostaja pääsevät katsomaan mistä tahansa tietokoneelta tehtyjä kuormia heti kun punnitus on tehty. Kullakin on oma käyttäjätunnus ja salasana. Uudella nykyaikaisella tiedonsiirtotavalla saavutetaan jopa tuhansien eurojen säästöt.

Tamtron Oy
Pentti Asikainen
Tel: +358-3-3143 5000
E-mail: pentti.asikainen@tamtron.fi
www.tamtron.fi

Tamtron Group on edelläkävijä, johtava digitaalisten vaaka- ja punnituslaitteiden sekä ajoneuvotietokoneiden kehittäjä, valmistaja ja markkinoija vaativaan ammattikäyttöön. Kokonaisuuden täydentää tiedonsiirto-, seuranta-, paikannus-, navigointi- ja RFID-järjestelmät. Kaikki tuotteet on suunniteltu maailmanlaajuisille markkinoille.