ROTATOR OY MUKANA LOGISTIIKKA 2011 AMMATTIMESSUILLA TAMPEREELLA

19.9.2011

Rotator Oy esittelee laajan valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia materiaalinkäsittelylaitteita Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä Logistiikka 2011 näyttelyssä 12.&ndash14.10.2011.

Kolmipäiväinen messutapahtuma esittelee alan ammattilaisille materiaalinkäsittely- ja varastointialan koneita ja laitteita sekä niihin liittyviä logistiikka- ja varastointipalveluja ja ratkaisuja.

Rotatorin lähes 300 m2 osastolla ovat Nissanin laajasta trukkituoteperheestä esillä mallit DX18, DX25,DX32, GX50, TX15 sekä uuden QX2-sarjan Nissan QX2-25 sähkökäyttöinen vastapainotrukki, joka perustuu ominaisuuksiltaan jo tarjolla oleviin Nissan TX ja TX4 sähkökäyttöisiin vastapainotrukkeihin.

Atletilta mukana on mm. uusi, huippuergonominen UMS160 työntömastotrukki, joka on varusteltu lukuisilla työskentely mukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla mm. säädettävällä lattialla.

Merlon kurottajista esillä on kompakti ja tehokasmoottorinen Merlo 28.8L, jonka mitoitukset tekevät mallista ahtaisiinkin työskentelytiloihin hyvin sopivan, tehokkuudesta tinkimättä.

Hitachilta esittelyssä on taloudellinen ja tehokas suunnikkaisaisastolla varustettu pyöräkuormaaja ZW150PL (14t). ZW150PL on suunniteltu täyttämään materiaalinkäsittelyn olennaisimmat tarpeet. Näkyvyys työlaitteeseen on optimaalinen ja tarkasti säätyvä hydrostaattinen ajo edesauttaa työskentelyä vaativissakin olosuhteissa. Kuljettajan työolosuhteet ovat tässä koneessa kohdallaan. Alhainen melutaso, värinä ja lukuisat tekniset innovaatiot edesauttavat kuljettajan viihtymistä.

Rotatorin monipuolista nostintarjontaa osastolla edustaa itsekulkeva JLG 1230ES teleskooppipuominostin, jolla voidaan korvata A &ndash tikkaat tai pienet telineet turvallisesti ja tehokkaasti.

Rotatorin Varaosat sekä Rengaspalvelu esittelevät messuosastolla tuotteitaan ja palveluitaan. Totuttuun tapaan osastolla kerrotaan myös Rotatorin tarjoamista, monipuolisista koneiden huolto- ja varustelupalveluista.

Messut ovat avoinna ke-to klo 9.30&ndash16.30 ja pe klo 9.30&ndash16.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme A 702.