Rotator ja Merlo kurottajat maatalousnäyttelyssä

29.6.2016

Rotator on vahvasti mukana heinäkuun 6.-9. päivä Oripään lentokentällä järjestettävässä Okra Maatalousnäyttelyssä. Tapahtuma esittelee maatalousalan koko kattauksen, mukaan lukien Rotatorin maahantuomat, maatalouteen erinomaisesti sopivat Merlo kurottajat. Rotatorin reilulla 900 m2 osastolla nro 41 on esittelyssä kattava valikoima sekä maatalouteen, että kiinteistönhuoltoon soveltuvia kurottajia.

Erityismaininnnan ansaitsee uunituore Merlo TF 50.8T CS 156 CVT, jonka Suomen ensiesittely tapahtuu juurikin Okrassa. Sen käänteentekevistä ominaisuuksista mainittakoon mm. uudistunut ohjaamo ja ohjaamon jousitus, uusi vaihteisto sekä aikaisempaa suurempi nostokapasiteetti.

Muita esillä olevia malleja ovat mm. Maatalouskäyttöön suunniteltu TF 38.10 TT-120, joka on varustettu rungon kallistuksella ja puomiston sivusiirrolla, puomiston jousituksella, henkilökorivalmiudella ja hydraulisella vetokoukulla. Koneessa on myös 1.9 m työleveydellä varustettu NC-rehuleikkuri ja NC-traktorilavetti, 22t:n kantavuudella. Kone on rekisteröitävissä maataloustraktoriksi. Tutustuttavissa osastolla ovat myös kiinteistönhuollossa hiekoituksessa ja aurauksessa erinomaisesti toimiva Panoramic 28.8TOP, Panoramic 25.6 sekä P34.7TOP. Rakennuskoneista esillä on Merlo Roto 40.26MCSS, joka on varustettuna henkilökorilla.

Näyttely on avoinna joka päivä klo 10-17. Tervetuloa!

Lisää Okra maatalousnäyttelystä tästä linkistä