Mörinöillä Rotoset Oy:n osastolla esittelyssä uudet kotimaiset pyörittäjät

10.3.2010

Rotoset Oy esittelee uudet kotimaiset pyörittäjät kotimaisilla kevään 2010 konepäivillä

Eurosteel Oy on Seinäjoella sijaitseva teknologiayritys, joka tuotekehittää, valmistaa ja markkinoi kaivukoneiden lisälaitteita. Eurosteel Oy:n sisaryritys Rotoset Oy tuotekehittää ja valmistaa kotimaisia pyörittäjiä (rototilttejä).
Mansen Mörinöillä ja kevään 2010 kotimaisilla konepäivillä Eurosteel Oy esittelee Suomen kattavimman kaivukoneiden kauhavalikoiman ja Rotoset pyörittäjäperheen &rdquokaikilla mausteilla&rdquo.

Rotoset Oy esittelee uuden RS 18 rototilt tuotteen Mansen Mörinöillä

Rotoset 18 on pyörittäjä joka seuraa Rotoset 23 viitoittamaa tietä täysin kotimaisena pyörittäjäuutuutena. Rotoset 18 on suunniteltu 12-18 tonnin peruskoneisiin. Vahvat tapit, korvakkeet, valurunko ja matala korkeus takaavat kestävän rakenteen. Suomessa kehitetty täysin uusi ohjausjärjestelmä antaa vapauden valita nappi- tai proportionaalisen ohjauksen. On/off nappiohjaus on helppo ja käytännöllinen päivittää myöhemmässäkin vaiheessa iPD propoksi. Vakiovaruste RS 18 pyörittäjässä on yksi pyörivän liittimen läpi menevä hydrauliikkalinja (esim. pihdeille). Lisävarusteen on saatavissa toinenkin linja. Mullistava uutuus on mahdollisuus sekä öljy-, että rasvavoiteluun halun mukaan.

Kotimainen iPD ohjausjärjestelmä sisältää monia käytännöllisiä ominaisuuksia kuten:
o automaattinen kytkentä- ja vikadiagnostiikka
o asennusystävällisyys ja nopeus
o säädöt kenttäolosuhteissa ilman tietokonetta
o päivitettävissä vaivattomasti nappiohjauksesta proportionaaliseen ohjaukseen
o runsaasti ylimääräisiä tulo- ja lähtölinjoja esim. puskulevyn/ajon kahvakäytölle
o ohjausjärjestelmä havaitsee automaattisesti rototiltin. Jos rototiltti on otettu pois järjestelmä muuttaa hydrauliikan automaattisesti luiskahydrauliikaksi.
o Propossa kallistuksen, pyörityksen ja pihtien virtausnopeus on säädettävissä helposti työkohtaisiksi ja kuljettajakohtaisiksi erillisestä säätöpaneelista -RS 18 ja 23 pihdeillä.

Rotosetit on helposti varustettavissa ns. kasettipihdeillä. Pihdit on mahdollista ottaa pois rototiltistä ja asentaa tarvittaessa takaisin paikalle nopeasti. Pihdeillä on mahdollista käsitellä 65 &ndash 816 mm läpimittaisia esineitä.

Lisätietoja:
Tuomo Lehtovirta
Myynti- ja Markkinointipäällikkö
Eurosteel Oy / Rotoset Oy
Tel: +358 50 4316466
email: tuomo.lehtovirta@eurosteel.fi
www.eurosteel.fi
www.rotoset.fi