Hyppää sisältöön
Soita

Maxus

e-Deliver 3

Maxus e-Deliver 3

Tutustu uuteen täyssähköpakettiautoosi

Maxus e-Deliver 3 on valmistettu sähköautoksi, ei siis uudelleenrakennettu diesel- tai bensiiniautosta. Tästä johtuen rakentamisessa on säästetty kaikkiaan 200 kg rakennusmateriaalia. Lisäksi tämä takaa myös suuren hyötykuorman.

KÄYTÄNNÖLLINEN, NYKYAIKAINEN JA MUKAUTUVA

Nykyaikainen ohjaamo ja hallintalaitteet sekä käyttötarpeiden mukaan mukautuva akkujen ja kuormatilan koko.

Kuormatila: 4,8 m³ tai 6,3m³
Akut: 35 tai 52,5 kWt
Toimintasäde: max 342 km*
Lataus: AC ja DC (pikalataus)

PITKÄ- TAI LYHYT MALLI

Voit valita e-Deliver 3 pakettiautosta joko lyhyen tai pitkän version. Auton sivuun avautuvat takaovet tekevät lastauksesta helppoa. Lyhyessä versiossa on 4,8 m3 kuormatila ja pitkässä versiossa 6,3 m3.

AKKU JA LATAUS

Voit valita kahdesta akkukoosta: 35 kWh tai 52,5 kWh. Kun lataat akun latauspisteestä integroidulla 7,2 kW-laturilla, kestää 35 kWt akun lataus noin 6 tuntia ja 52,5 kWh akun lataus noin 8 tuntia. Pikalaturilla (DC) vähenee latausaika 45:een minuuttiin.

TOIMINTASÄDE JA KULUTUS

Maxus e-Deliver 3 pakettiautolla on luokkansa johtava toimintasäde jopa 342 km* (WLTP urban) riippuen auton pituudesta ja akun koosta.

Voit myös valita kahdesta ajotilasta: normaali tai eco. Lisäksi voit valita kolmesta regenerointitasosta: kevyt, keskitaso tai voimakas. Näin voit itse päättää kuinka taloudellisesti

LISÄTIETOJA

e-Deliver 3:ssa on luokkansa paras varustelutaso. Haluatko lisää tietoa e-Deliver 3 pakettiautosta? Paina alla olevista linkeistä jos haluat tutustua tarkemmin teknisiin tietoihin, hinnastoon, lisävarusteisiin tai käyttöohjeeseen.

Katso Maxus e-Deliver 3 esittelyvideo

Yhteydenottopyyntö

Haluan asioida

Viesti*

Hyötyajoneuvot

Maxus e-Deliver 3 vastasi loistavasti tarpeisiimme

Sähköpotkulaudat ovat tulleet jäädäkseen isojen suomalaiskaupunkien katukuvaan. Ne takaavat helpon, vaivattoman ja päästöttömän tavan liikkua nopeasti paikasta toiseen. Tampereella myös niiden kunnossapito tehdään päästöttömästi.