Mansen Mörinät tulee taas

28.2.2017

Rotatorin Pirkkalan toimipisteessä on esillä parhaat koneet ja laitteet maailman johtavilta konevalmistajilta. Pihamaalta löytyy sekä uutuuksia, että kattaus huollettuja vaihdokkeja kaikista koneryhmistä ja kokoluokista.

Tapahtumassa edustettuina ovat Rotatorin kaikki tuotteet kuten Hitachin ZX-6 sarjan kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, Bomagin 5-sarjan maantiivistyskalusto, entisestään täydentynyt Furukawa -mallisto, Merlo-kurottajat, UniCarriers trukit, JLG ja Dino henkilönostimet sekä Rotarentin kattava konevalikoima ja työmaakalusto. Koeajossa tänä vuonna mm. Hitachi, Bomag ja Johnston Sweepers.

Myös vähän järeämpi kalusto on tänä vuonna näyttävästi esillä. Pihalta löytyy mm. Hitachi ZW550-6 pyöräkuormaaja, EH1100-5 kiviauto, ZX870LCR-5 kaivinkone ja Bell dumpperi.

Rotator on edustanut Bomagia jo 50 vuotta! Juhlavuosi näkyy myös Mörinöillä. Esillä on mm. ensimmäinen 3D-jyrä, jonka mittalaitteisto on asennettu Novatronin toimesta. Ensi-esittelyssä ja koeajettavana ovat myös Bomagin radio-ohjattavat jyrät.

Jälkipalveluiden palvelupistettä ei kannata ohittaa. Luvassa on huikeita varaosa- ja huoltotarjouksia sekä arvontaa. Asiantuntijamme ovat paikalla selvittämässä koneiden tekniikkaa ja mahdollisia ongelmia, joten tule rohkeasti keskustelemaan ja kysymään! Perinteinen rompetori on myös täynnä mielenkiintoista ostettavaa.

Mukana on yli 30 yhteistyökumppania jotka esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan Rotatorin ulko- ja sisätiloissa. Sekä asiakkaiden että järjestävän tahon viihtymisen varmistavat makkaranpaistopiste sekä ruoka- ja kahvitarjoilu. Lauantaina klo 11 alkaen järjestämme huutokaupan, jossa meklarina toimii huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, mukana myös Heli. Perheen pienemmille viihdykkeenä pomppulinna.

Mansen Mörinät ovat avoinna pe klo 9-17 ja la klo 9-15. Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

www.mansenmorinat.fi

Katso tästä jälkipalveluidemme mahtavat MÖRINÄTARJOUKSET

Huutokauppa la 8.4. klo 11 – KATSO KOHTEET TÄSTÄ

YHTEISTYÖKUMPPANIT

3D-KOPPI OY

3D-KOPPI Oy on digitaalisen rakentamisen asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat koneohjausmallien tekeminen, määrälaskennat sekä työn todentaminen toteumapiirustuksien muodossa. Lisäksi tarjoamme digitaalisen rakentamisen tuotteita lisäämään työn tuottavuutta.

www.3dkoppi.fi

BIGAB VAIHTOLAVAVAUNUJÄRJESTELMÄT

Tule tutustumaan jo pitkät perinteet omaaviin Bigab kuokkulava perävaunuihin. Nyt uutuutena myös kaivinkoneen perään kytkettävä kevyt kippivaunu.

www.forsmw.com

BIKE & BOAT WORLD OY

Polariksen mönkijät myy Bike&Boat World.

www.bikeworld.fi

BIO-FILL FINLAND

Vaivaako rengasrikko. Sano seis rengasrikoille ja täytä renkaasi Bio-Fill renkaan täyttöaineella. Tule tutustumaan osastolle H23.

 DYNASET OY -HYDRAULIIKAN VOIMALLA

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Dynaset-laitteet tuottavat hydrauliikan voimalla sähköä, korkeapainevettä, paineilmaa, magneettia ja tärinää satoihin käyttötarkoituksiin eri työmailla. Maailman paras teho-koko-suhde takaa helpoimman sijoituksen jokaiseen työkoneeseen. Dynasetilla on vankka asiantuntemus hydraulijärjestelmistä ja integraatiosta eri konemerkkien kanssa. Teemme asennuksen helpoksi ja takaamme luotettavuuden. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme osastollemme!

www.dynaset.com

Euromaster

EUROMASTER

Euromaster on Suomen suurimpiin kuuluva rengasalan yritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman raskaan kaluston uusia ja pinnoitettuja renkaita sekä rengaspalveluita, mm. asennukset, korjaukset, liikkuvat rengashuoltopalvelut, 24h rengasrikkopalvelu sekä rengashuollon räätälöidyt kokonaisratkaisut.

www.euromaster.com

Finncont

FINNCONT OY

Koneyrittäjien työn helpottamiseksi olemme kehittäneet kattavan valikoiman UN-tyyppihyväksyttyjä IBC-polttoainesäiliöitä, jotka ovat kuljetettavia, turvallisia ja vaivattomia käyttää. Säiliöt takaavat työmaalle tehokkaan ja turvallisen polttoainehuollon.

www.finncont.com

FIVE WATTS OY

Five Watts Oy:n työvaloilla teet työtä nopeammin, turvallisemmin ja kiitos viiden vuoden takuun olemattomat ylläpitokustannukset. Parasta mahdollista valoa ihmissilmälle!

www.5watts.fi

OY FODIO AB

Fodion osastolla esittelyssä punnitus- ja tiedonsiirtoratkaisut maansiirtoon. Viime vuonna lanseerattu ja kaupalliseen punnitukseen hyväksytty WK-60 mallisto on nyt saanut rinnalleen uuden ja edullisen WK-60XS -mallin. Osastollamme saat myös tietoa monipuolisista tiedonsiirtoratkaisuista. Tervetuloa tutustumaan.

www.fodio.fi

Geos Om tekniikka

GEOS OM -TEKNIIKKA OY

GEOS OM-Tekniikka Oy on asiantunteva maanrakentajan mittalaitetalo. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy Suomen suosituimmat C.SCOPE kaapelinhakulaitteet, merkintäpallojen hakulaitteet, Geopower viemärikamerat, kallistavat maanrakennuslaserit, konevastaanottimet, metallinilmaisimet, DIGPILOT koneohjausjärjestelmä, DUSS timanttiporauslaitteet, polttomoottoriporat ja paljon muita mittalaitteita maanrakentamiseen.

Osastollamme on esillä uudet C.SCOPE XL2 -sarjan kaapelinhakulaitteet ja viemärikameroiden 2017 mallisto. Tule tutustumaan tuotteisiin ja kysy lisätietoa kevään Mörinä tarjouksista! GEOS – Asiantunteva maanrakentajan mittalaitekauppa.

www.geos.fi

GREEN TREAD OY LTD

www.greentread.fi

 

Empty tab. Edit page to add content here.

HUSQVARNA CONSTRUCTION PRODUCTS

Purkurobotit, laikkaleikkurit, timanttituotteet

www.husqvarnagroup.com

SUOMEN HYÖTYAJONEUVOKESKUS

Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa monipuoliset varustelut markkinajohtajien tuotteilla. Tapahtumassa esillä matkailuauto ja bott huoltoajoneuvokalusteet.

www.hyotyajoneuvokeskus.com

INFRAKIT

Infrakitin avulla kaikilla työmaan toimijoilla ja työkoneilla on aina käytössään ajantasainen tieto. Kartat, suunnitelma-aineisto ja toteumatiedot voidaan jakaa tehokkaasti ja edullisesti – työmaan tieto on kaikkien saatavilla mobiili- ja PClaitteilla. Toteumatiedot talletetaan ja verrataan automaattisesti suunnitelmaaineistoon, jolloin hankkeen etenemistä ja laatua on helppo seurata ja johtaa.

www.infrakit.com

JARMIKA OY

www.jarmika.fi

JOSIRA OY

Ota aurinko haltuun! Tervetuloa aurinkovaunuumme (osastolle U15) tutustumaan älykkäästi ohjattuun aurinkosähköön.

www.josira.fi

KATVETURVA OY

Katveturva haluaa vähentää kuolleiden kulmien aiheuttamia materiaali- ja henkilövahinkoja. Raskaan liikenteen ja työmaa-ajoneuvojen/koneiden yksi suurista ongelmista ovat katvealueet. Joka päivä jossakin tapahtuu kuolleista kulmista johtuvia vahinkoja, jotka olisivat estettävissä. Tule jututtamaan, kerromme lisää miten.

www.katveturva.fi

KONEJARE OY

Kone Jare Oy toimittaa luottettavat Hebonilube keskusvoitelujärjestelmät, Bm Air ohjaamon hengitysilman suodattimet, Dafo ajoneuvon automaattiset sammutusjäerjestelmä ja kotimaiset Pro Door taitto-ovet.

www.konejare.fi

KONEVUOKRAAMO RENTTI

Konevuokraamo Rentiltä laadukkaat ja huolletut koneet ja laitteet työmaallesi, ostaen tai vuokraten. Tuomme maahan McCloskey seulat ja murskaimet ja NC-traktorilavetit. Merkkiedustuksiamme ovat mm. Hitachi –maanrakennuskoneet ja Merlo -maatalouskurottajat. Konevalikoimaamme kuuluvat kaivukoneet, pyöräkuormaajat, seulat, murskaimet, traktorit sekä edellä mainittujen lisävarusteet ja työlaitteet.

www.rentti.com

KOSKEN AUTOKESKUS

www.koskenautokeskus.fi

METSÄTYÖ

www.metsatyo.fi

MIGMEN OY

MIGMEN OY – Kaikkea mitä hitsaamiseen tarvitset! Saumatonta osaamista Tampereen ytimessä jo yli 20-vuoden ajan. Asiantunteva hitsauslaitteiden myynti- ja huoltoliike sijaitsee Tampereen Nekalassa (Mäntyhaantie 7 (Rauta-otran nurkalla)). Palvelemme hitsaavaa teollisuutta koko Suomessa huoltopalveluiden, varaosien ja tarvikkeiden toimittajana. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee teitä mielellään arkisin klo. 8.00 – 16.30 PAIKAN PÄÄLLÄ HITSATAAN PUIKOLLA JA LEIKATAAN PLASMALEIKKAUSLAITTEILLA NÄYTÖSLUONTEISESTI JA LAITTEITA SAA TULLA KOKEILEMAAN!

www.migmen.fi

NOSTURIEXPERTIT OY

Nosturiexpertit Oy on akkreditoitu tarkastuslaitos joka suorittaa nostolaitteiden tarkastuksia. Pätevyysalueisiimme kuuluvat: teollisuusnosturit, ajoneuvonosturit, kuormausnosturit, torninosturit, satamanosturit, henkilönostimet, kurottajat, autonostimet, nosto-ovet, nostoapuvälineet sekä rakennushissit. Suoritamme nostureiden 10-v tarkastuksia sekä NDT tarkastuksia, teemme myös suuntauksia ja ratamittauksia.  Koulutamme myös nostolaitteiden käyttäjiä turvallisiin nostoihin.

www.nosturiexpertit.fi

NOVATRON OY

Novatron on suomalainen digitaalisen infrarakentamisen asiantuntija, joka tarjoaa koneohjausjärjestelmät ja koulutukset kotimaiseen infrarakentamiseen. Tule tutustumaan älykkääseen koneohjausjärjestelmäämme, Xsite PRO 3D:hen, joka tarjoaa käyttäjälleen ennennäkemätöntä helppoutta ja varmuutta. Järjestelmän toiminnot on kehitetty yhdessä suomalaisten maanrakennusalan ammattilaisten kanssa, palvelemaan kotimaista infrarakentamista. Novatron – Älykästä koneohjausta kaikille työmaille.

www.novatron.fi

REALTOOLS OY

RealToolsin uutuustyökalu on tarkoitettu muhvillisten painevesi- ja viemäriputkien liittämiseen ja aukaisuun. Liitokset voi tehdä selkää säästäen yhden työntekijän voimin vaikka yhdellä kädellä – ei enää koneesta kaivantoon kiipeilyä perämiehen kaveriksi. RealToolsin osastolla voit osallistua arpajaisiin, joisssa palkintona yksi työkalu.

ROTOTILT OY

www.rototilt.com

OY SKF AB

www.skf.com

SUOMEN ELEKTROLIND OY

Brigaden Backeye 360 on älykäs kamera/monitori-järjestelmä , joka tarjoaa kuljettajalle täydellisen 360 asteen näkymän ajoneuvon tai työkoneen ympärille.

www.elektrolind.fi

TAMTRON

TAMTRON virtaviivaistaa asiakkaidensa liiketoimintaa laadukkaiden ja tarkkojen ammattikäyttöön soveltuvien vaakojen sekä punnitustiedon hyödyntämiseen kehitetyn modernin pilvipalvelun avulla. Tamtronin valikoimaan kuuluvat vaa’at mm. pyöräkuormaajiin, dumppereihin, puutavara-autoihin ja ajokoneisiin sekä jäteautoihin. Edistyksellinen ja helppokäyttöinen vaaka tehostaa työskentelyä työmaalla nopeuttamalla lastaustoimintaa, optimoimalla kuormat sekä helpottamalla laskutusta ja materiaaliseurantaa punnitustiedon siirtyessä sähköisesti toiminnanohjaukseen tai muuhun järjestelmään.

Wnexus-pilvipalveluun kertyvä punnitustieto mahdollistaa materiaalivirtojen ja aikataulutusten optimoinnin ja tuo läpinäkyvyyttä prosesseihin. Helposti seurattavissa ja jaettavissa oleva tieto lisää turvallisuutta ja reiluutta läpi arvoketjun – kuljettajasta aina loppuasiakkaaseen asti.

Tule tutustumaan edistyksellisiin, helppokäyttöisiin vaakoihin ja palveluihimme Mansen Mörinöillä!

www.tamtron.fi