Mansen Mörinät Rotatorilla 4.-5.4.

12.3.2014

Tänä vuonna Mansen Mörinöitä Rotatorilla värittää yrityksen juhlimat pyöreät vuodet. Virkeään kuusikymppisen ikään ehtinyt Rotator kertoo Mörinöillä vaiherikkaasta historiastaan, katse kuitenkin tiukasti suunnattuna tulevaan.

Rotatorin tuotteista esittelyssä ovat maailman johtavien konevalmistajien laitteet: Hitachin kaivukoneet, Bomag- maantiivistyskalusto, Merlo-kurottajat, kattava valikoima Furukawa – tuotteita, Nissan ja Atlet trukit, JLG ja Dino henkilönostimet, Maeda mininosturit ja Tadano nosturit. Omaa osaamistaan esittelevät myös Rotatorin luotettavat Huolto- ja Varaosapalvelut sekä kulutusosia tarjoava Combi Wear Parts. Rotatorin asiantunteva Tekninen Tuki järjestää tapahtumapäivien aikana tietoiskuja.

Yhteistyökumppaneita on tänäkin vuonna ilmoittautunut sankoin joukoin, ja Rotatorin ulko- ja sisätiloista löytyy kaiken kaikkiaan lähes 40 eri tavarantoimittajaa ja palveluntarjoajaa.

Sekä asiakkaiden että järjestävän tahon viihtymisen varmistavat makkaranpaistopiste ja runsas ruoka- ja juomatarjoilu. Perheen pienimpiä tapahtuman aikana viihdyttää Eetu-pelle. Mörinät ovat avoinna pe klo 9-17 ja la klo 9-15.

Katso tästä yhteistyökumppanimme

 

Rotator 60veetu_pelle seisoo