Mansen Mörinät, konetapahtuma vailla vertaa

25.3.2015

Pirkanmaalaisten koneliikkeiden perinteinen konetapahtuma Mansen Mörinät järjestetään tänä vuonna 10.-11.4. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 9-17 ja lauantaina 9-15. Rotatorilla Pirkkalassa ovat esillä alan parhaat koneet ja laitteet, maailman johtavilta valmistajilta sekä valikoima huollettuja vaihdokkeja vailla uutta kotia.  Koeajoalueella on mahdollisuus testata maailman ergonomisimmat Atlet by Unicarriers –trukit. Esillä on aikaisempien vuosien tapaan, myös yhteistyökumppaneidemme tarjoamia erinomaisia tuotteita ja palveluita. Tältä sivulta näet  tämän vuoden yhteistyökumppaneidemme yritysesittelyt, ja pääset jo etukäteen tutustumaan heidän tarjoamiinsa tuotteisiin ja palveluihin.

Lue lisää Mansen Mörinöistä tapahtuman kotisivuilta tai Facebook-sivulta

TERVETULOA KOKEMAAN MÖRINÖIDEN PARAS MARKKINATUNNELMA ja NAUTTIMAAN TALON ANTIMISTA!

YHTEISTYÖKUMPPANIMME ESITTÄYTYVÄT

BETONIKONEET.COM

Betonikoneet.com toimii Kauhajoella ja tuo maahan koneita ja laitteita runsain valikoimin, niin rakennusliikkeille, konevuokraamoille kuin maanrakentajille. Betonikoneet.com on alansa ja yksi Suomen suurimmista!

www.betonikoneet.com

dynaset-logo-fi

DYNASET OY

-TEHOKASTA TUOTTAVUUTTA KOMPAKTEILLA HYDRAULILAITTEILLA!

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattorien, korkeapainepesureiden ja kompressoreiden valmistaja. Dynaset-laitteet tuottavat hydrauliikan voimalla sähköä, korkeapainevettä, paineilmaa, magneettia ja tärinää satoihin käyttötarkoituksiin eri työmailla. Maailman paras teho-kokosuhde takaa helpoimman sijoituksen jokaiseen työkoneeseen.

Dynasetilla on vankka asiantuntemus hydraulijärjestelmistä ja integraatioista eri konemerkkien kanssa. Teemme asennuksen helpoksi ja takaamme luotettavuuden. Tervetuloa tutustumaan upeaan Dynaset Blue Hydraulics -tuotesarjaan.

www.dynaset.com

engcon Mansen Mörinät

ENGCON

www.engcon.com

 

Euromaster

EUROMASTER

Euromaster on Suomen suurimpiin kuuluva rengasliikeketju. Euromaster-palvelupisteitä löytyy kattavasti etelästä aina Lapin portille asti, joten löydät helposti lähellä sinua olevan palvelupisteemme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua valitsemaan ajoneuvokalustoosi parhaiten soveltuvat  renkaat.

Euromasterin  teollisuus- ja maansiirtokonerenkaiden asiantuntijat ovat aina valmiina palvelemaan sinua räätälöidysti, tarpeidesi mukaan. Laajaan teollisuusrengasvalikoimaamme kuuluvat niin ilma-, umpikumirenkaatkin, joista löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva vaihtoehto. Myös maansiirtorengasvalikoimamme on kattava: sopiva rengas löytyy niin pyöräkoneisiin, nostureihin, dumppereihin kuin kurottajiinkin.

www.euromaster.com

Finncont Oy

FINNCONT OY

www.finncont.com

 

 

Mansen Mörinät Geos OM Tekniikka Oy

GEOS OM -Tekniikka Oy

Geos OM -Tekniikka Oy on asiantunteva maanrakentajan mittalaitetalo. Monipuolisesta tuotetevalikoimasta löytyy Suomen suosituimmat C.SCOPE-kaapelinhakulaitteet, merkintäpallojen hakulaitteet, Geopower – viemärikamerat, kallistavat maanrakenuslaaserit, konevastaanottimet, metallinilmaisimet, DIGIPLOT 2D73D koneohjausjärjestelmä, DUSS -timanttiporauslaitteet ja paljon muita mittalaitteita maanrakentamiseen.

Osastollamme on esillä uudet C.SCOPE XL2 -sarjan kaapelinhakulaitteet ja viemärikameroiden 2015 mallisto. Tule tutustumaan tuotteisiin ja kysy lisätietoa kevään Mörinät-tarjouksista!

GEOS –asiantunteva maanrakentajan mittalaitekauppa

www.geos.fi

HillTip Oy

UUTUUS moduuliharja trukeille, kuormaajille ja kaivukoneille. Kustannustehokasta harjaamista, osta SweepAway -harjat!

www.hilltip.com

Mansen Mörinät husqvarna

 

HUSQVARNA CONSTRUCTION PRODUCTS

Purkurobotit, laikkaleikkurit, timanttituotteet

www.husqvarnagroup.com

 

JARMIKA OY

Käsityökalut, paineilmatuotteet,  metallintyöstökoneet.

 

Konejare Oy Mörinät

KONE JARE OY

Kone Jare Oy toimittaa kattavasti työkoneiden j aliikkuvan kaluston lisävarusteet. Hebonilube- keskusvoitelujärjestelmät, Dafo- sammutusjärjestelmät, Eberspächer-lämmittimet, BMair -ohjaamon hengitysilman suodatusjärjestelmät. Track Unit -kalustonhallintajärjestelmät. Toimimme koko Suomessa.

Uutuutena Kone Jare Oy on aloittanut vuoden alusta Pro Door- taitto-ovien valmistuksen.

www.konejare.fi

Lufex Oy

Lufex Oy

Lufex Oy:n osastolta löydätte BM Air -ohjaamon ylipainesuodatinlaitteet suoraan maahantuojalta, Dafo -sammutusjärjestelmät ja Bekamax -keskusvoitelujärjestelmät. Lufex Oy toimii koko Suomen alueella ja on aloittanut toimintansa vuonna 2002.

www.lufex.fi

Marttiini Metal Oy

Marttiini Metal on vuodesta 1967 toiminut suomalainen konepajayritys, joka valmistaa korkealuokkaisia tuotteita maanrakennus- ja metsäalan koneisiin.

www.marttiinimetal.fi

 

Meramatec X_LIFT

MERAMATEC OY

Meramatecin osastolla U1 esittelyssä huippu-uutuus nosturiperävaunu. XLIFT-trailerilla nostot, kuljetukset sekä henkilönostot. Turvalliseen työskentelyyn Xlift-nostopalkit.

www.meramatec.com

METSÄTYÖ OY

www.metsatyo.fi

 

Kaikki hitsaukseen -Migmen Oy

MIGMEN OY

Kaikki mitä hitsaukseen tarvitset.

www.migmen.fi

nordea

NORDEA

www.nordea.fi

Nosturiexpertit Mörinät

NOSTURIEXPERTIT OY

Nosturiexpertit Oy suorittaa nostolaitteiden tarkastuksia. Akkreditoitu tarkastuspalvelumme sisältää tarkastukset kaikentyyppisille nostolaitteille sekä nostoapuvälineille. Palvelemme asiakkaitamme määräaikaistarkastuksissa sekä ainetta rikkomattomissa tarkastuksissa. Koulutamme myös käyttäjiä nostolaitteiden turvaliiseen käyttöön.

www.nosturiexpertit.fi

 

Mansen Mörinät Novatron

NOVATRON OY

Koneohjauksen terävintä kärkeä! Suomalainen Novatron Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa ohjausjärjestelmiä maanrakennuskoneisiin yli 20 vuoden kokemuksella. Novatronin päätuotteita ovat kaivinkoneiden mittaus- ja paikannusjärjestelmät sekä niihin liittyvät ohjelmistot ja palvelut. Nosta tuottavuutesi uudelle tasolle Novatronin koneohjausjärjestelmillä!

www.novatron.fi

Orapi Nordic Oy Ab

Orapi Nordic Oy Ab:n osastolla on esittelyssä mm. Diesel Booster lisäaine, joka sopii kaikkiin dieselmoottoreihin. Varaosamyynnissä on myös hyvä tarjous suodatinpaketista ja Diesel Booster -lisäaineesta. Kannattaa tutustua ja hyödyntää tarjous!

www.orapinordic.net

Remu Mörinät

REMU OY

www.remu.fi

 

Rototill Group Mansen Mörinöillä

ROTOTILT GROUP AB

Punaisista rototilteistään tuttu Rototilt Group esittelee Mörinöillä uudistuneita tuotteitaan mukaan lukien kauhat kokoluokissa 1,5 -9 tn.

www.rototilt.com

 

salhydro Mansen Mörinät

SALHYDRO OY

Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta. Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 20 000 nimikettä. Tuomme tuotteet yksinomaan eurooppalaisilta ja yhdysvaltalaisilta valmistajilta. Yritykseltämme löytyy maan laajin valikoima hydrauliikkaosia, teknisiä letkuja, rasvauslaitteita ja pneumatiikkaosia.

www.salhydro.fi

 

Skf

 

 

SKF Oy

SKF -voitelujärjestelmistä löydät oikean ratkaisun kaiken tyyppisiin koneisiin ja laitteisiin.

www.skf.com

TAKK

TAKK

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

www.takk.fi

 

TAMTRON Oy

Tartan Power älypunnitus tehostaa toimintasi huippuunsa. Tamtronin Smart Weighing älypunnituksen myötä monet jokapäiväiset työvaiheet tehostuvat. Tamtronilta Power ja PC Power pyöräkuormaajavaa´at ja Wnexus serveripalvelu.

www.tamtron.fi

Koneviestilogo09

VIESTILEHDET OY

KONEVIESTI -Suomen koneuskottavin ammattilehti. Nyt jo 203 000 lukijaa. Tule ja tutustu Koneviestiin sisäosastolla!

www.koneviesti.fi