Maedalta ensimmäinen tela-alustainen hytillinen pienoisnosturi Suomeen

25.11.2011

Rotator on tuonut Suomeen ensimmäisen hytillisen tela-alustaisen pienoisnosturin, jonka ostaja on R E Laaksonen Oy. Malli on Maeda LC 785 B. Kone on varustettu puskulevyllä (B), jolla voi tehdä koneelle pedin. Malli sopii erinomaisesti ahtaisiin työskentelyolosuhteisiin rakennustyömaille tai tehdasalueille. Mininosturilla pystytään kantamaan 2,0 tonnin kuormia ja koneen maksiminostokyky on 4,9 tonnia. Koneen käyttöön ei tarvita nosturikorttia. Muita ominaisuuksia ovat mm. terästelat, hydrostaattinen vaihteisto, ilmastointi, kaksi ajo- ja nostonopeutta sekä täysautomaattinen, viisikulmainen puomi.

Maeda on japanilainen monipuolinen mininosturi, jossa on voimaa ja ulottuvuutta pienestä koosta huolimatta. Maedat pääsevät paikkoihin, jotka tuntuvat mahdottomilta saavuttaa. Kapea koko auttaa mahtumaan sisään tavallisista ovista ja liikuteltavuus ja joustavuus tekevät niistä monikäyttöisiä työkoneita korjausprojekteihin, nostamiseen sekä rakennustyömaille.

Mininosturisarjassa on on viisi tukijalallista ja hytitöntä mallia sekä kolme hytillistä mallia. Maeda mininostureita on valmistettu Japanissa vuodesta 1980.

Lisätietoja:

Rotator Oy, Terho Laine, puh. 040-5165 600