Hyppää sisältöön
Soita
UniCarriers vastapainot

UniCarriers Vastapainotrukit

  • Esittely
  • Kalustonhallintajärjestelmä
  • Myynnin yhteystiedot
  • Esitteet

Polttomoottoritrukit

UniCarriers polttomoottoritrukit ovat tehokkaita, luotettavia, ergonomisia ja niissä on alhaiset elinkaarikustannukset.  Malliston trukkien kapasiteetti ulottuu 1,5 tonnista aina 10 tonniin asti. Vastapainotrukkeihin tarjolla olevat polttomoottorit – nestekaasu tai diesel – täyttävät korkeat ympäristövaatimukset nykyaikaisen moottoriteknologian ansiosta. Erinomainen suorituskyky, hämmästyttävä polttoainetalous ja huoltoystävällinen rakenne parantavat tuottavuutta. Laaja lisävarustevalikoima mahdollistaa monipuoliset työt useissa eri käyttökohteissa.

Lataa UniCarriers polttomoottoritrukkien esite.

Sähkötrukit

UniCarriersin kestävät sähkötrukit on saatavana joko kolmi- tai nelipyöräisinä. Koko UniCarriers sähköinen vastapainotrukki-mallisto on varustettu AC-vaihtovirtateknologialla ja riskejä vähentävällä RRS-järjestelmällä. Sähkötrukki on helppohuoltoinen. Sähkötrukkien huollon ja kunnossapidon tarve on vähäistä, ne ovat hiljaisia

Unicarriers TX-sarja saatavilla myös litium-ion akuilla

UniCarriers – Creating difference

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö tästä!

UniCarriers trukkien ja toiminnan kalustonhallintajärjestelmä VOM (Vehicle and Operation Management System) antaa sinulle kaikki kaluston hallintaan tarvitsemasi tiedot. VOM-yksiköt keräävät tietoja suoraan trukeista reaaliajassa ja lähettävät ne pilvipalveluun, jossa ne käsitellään ja niiden pohjalta laaditaan KPI-raportit. Raportit ovat tämän jälkeen käytettävissäsi, ja saat niistä tärkeää tietoa päätöksentekoprosesseihin. VOM voidaan asentaa mihin tahansa koneeseen merkistä riippumatta – myös jälkiasennuksena.

Kerromme mielellämme lisää logistiikan ratkaisuistamme sekä maan kattavista jälkipalveluistamme. Yhteistyöllä kanssamme saat käyttöösi alan parhaat koneet ja luotettavan palvelun. Tarjoamme kilpailukykyäsi parantavat kokonaistaloudelliset palveluratkaisut nopeasti ja joustavasti. Ota yhteyttä!

Juha Jaakola
050 3536 444
juha.jaakola@rotator.fi

Ville Jokela
040 8375 084
ville.jokela@rotator.fi

UniCarriers polttomoottoritrukit

UniCarriers

ZX

Nostokyky (kg) 6000 - 10000
Käyttövoima diesel

UniCarriers

GX2

Nostokyky (kg) 4000 / 5500
Käyttövoima diesel / kaasu

UniCarriers

DX2

Nostokyky (kg) 1500 - 3500
Käyttövoima diesel / kaasu

UniCarriers sähkötrukit

UniCarriers

TX3

Nostokyky (kg) 1250/1500/1600/1800/2000

UniCarriers

TX4

Nostokyky (kg) 1600/1800/2000

Atlet by Unicarriers

MX, 4-pyöräinen vastapainotrukki

Nostokyky (kg) 2500/3000/3500
Max. nostokorkeus (m) 7

Unicarriers

MXL

Nostokyky (kg) 4000 - 5500

Logistiikka

UniCarriers kestää Selkämeren Jään haastavat olosuhteet

"Uudet UniCarriers-trukit ovat ergonomisia ja kaikin puolin miellyttäviä käyttää. Trukit ovat tärkein työkalumme ja niiden pitää olla ehdottoman toimintavarmoja"