UniCarriers vastapainotrukit

UniCarriers sähkötrukit:

UniCarriers polttomoottoritrukit:

polttomoottoritrukki

UniCarriers on kuulunut Rotatorin edustamiin merkkeihin jo 40 vuoden ajan. Suomalainen palaute on osaltaan vaikuttanut Unicarriers-trukkien suunnitteluun ja taannut trukkien erinomaisen soveltuvuuden pohjoisiin oloihin. Jo 80 prosenttia Unicarriers-trukeista toimitetaan Euroopan tehtailta. Loput vastapainotrukeista valmistetaan Japanissa ja Yhdysvalloissa.

UniCarriers-vastapainotrukkeja saa polttomoottori- tai sähkökäyttöisinä. Moottoreiden suunnittelussa ja erityisesti moottoreiden päästötasoissa on pyritty huomioimaan ympäristönäkökohdat ja esimerkiksi sähkötrukkimallisto on varustettu AC-vaihtovirtateknologialla. Trukkien uudet moottorit tarjoavat poikkeuksellisen alhaiset päästötasot, jotka täyttävät tiukimmatkin ympäristömääräykset. Kaikki nestekaasumoottorit on varustettu 3-tiekatalysaattorilla.

UniCarriersin tuotantolaitoksilla Euroopassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa on oma ISO14001 ympäristösertifikaatti, jonka avulla valmistuksessa pyritään vähentämään energian ja veden kulutusta sekä haitallisten aineiden pääsyä luontoon. Ympäristöystävällisyys näkyy myös vastapainotrukkien materiaaleissa. Vastapainotrukit osineen ovat lähes 98 prosenttisesti kierrätettäviä.

UniCarriersin Ruotsin ja Espanjan tehtaat

UniCarriers vastapainotrukit