Atlet by UniCarriers pinoamisvaunut

Atletin pinoamisvaunu eli pinkkari on perässä käveltävä tai lipalta seisten ja istuen ajettava.

Atlet by UniCarriers pinoamisvaunujen mallisto tarjoaa seitsemän nopeaa ja tehokasta trukkivaihtoehtoa perässä käveltävänä tai lipalta, seisten ja istuen ajettavana. Kaikille yhteistä on Atlet-trukkien luotettavuus, moduulirakenteet ja käyttäjää helpottavat tekniset ratkaisut.

PSL

Nostokapasiteetti: 1250 kg

Maksimi nostokorkeus: 2,1 m

Perässä käveltävä pinoamisvaunu. Pinoamisvaunu joka sopii käytettäväksi kaikkein ahtaimmissakin tiloissa. Nostokorkeudet yli kahteen metriin asti. Katso lisätietoja 

Atlet by UniCarriers PSL

PS

Nostokapasiteetti: 1250 kg

Maksimi nostokorkeus: 4,2 m

Perässä käveltävä pinoamisvaunu. Vahva, tehokas mutta helppo käsitellä. Selkeä ja helppokäyttöinen ohjausaisa jossa kaikki toiminnot kuljettajan helposti hallittavissa. Katso lisätietoja

PSH

Nostokapasiteetit: 1600 / 2000 kg

Maksimi nostokorkeus: 5,4 m

Perässä käveltävä pinoamisvaunu. Vahva ja tehokas! Akku rullilla! Selkeä ja helppokäyttöinen ohjausaisa, jossa kaikki toiminnot kuljettajan helposti hallittavissa.

Katso lisätietoja

Atlet Psh pinoamisvaunu

PSP

Nostokapasiteetti: 1250 / 1600 kg

Maksimi nostokorkeus: 5,4 m

Seisten tai lipalta ajettava pinoamisvaunu. Pinoamisvaunu varustettuna ajolipalla. Työkäytävätarve 2.3 metriä ja nostokorkeudet 1.6 metristä aina 4,8 metriin. Sallittu ajonopeus rajoitettu 6km/h.

Katso lisätietoja

Atlet pinoamisvaunu PSP

PSD

Nostokapasiteetti: 1250 / 1600 kg

Maksimi nostokorkeus: 2,1 m

Perässä käveltävä pinoamisvaunu kahden lavan käsittelyyn. PSD -pinoaja voi nostaa 1 250 kg haarukoilla ja 1 600 kg tukipyörillä. Pinoamisvaunu on suunniteltu lastaukseen ja purkamiseen.

Katso lisätietoja

Atlet by UniCarriers PSD

PDP 200

Nostokapasiteetti: 1250 / 1600 kg

Maksimi nostokorkeus: 2,1 m

Lipalta ajettava pinoamisvaunu kahden lavan käsittelyyn. Pinoamisvaunu on suunniteltu purku- ja lastaustöihin. Soveltuu pitkiin siirtotöihin erinomaisen akkukapasiteettinsa ansiosta. Hyvä ajolipan tärinän vaimennus,  ja helposti käytettävät sivutuet takaavat turvalliset siirrot intensiivisessäkin työtahdissa.  Katso lisätietoja

Atlet by UniCarriers PDP pinoamisvaunu

Ergo AJN/ASN

Nostokapasiteetti: 1600 / 2000 kg

Maksimi nostokorkeus: 6,75 m

Seisten ajettava tukipyörätrukki. Turvallinen ja tehokas! Ysillöllisesti säädettävä, tilava turvaohjaamo. Tilaa säästävä sekä toimintavarma tukipyörätrukki. Hydraulisesti laskettavat sivutuet takaavat turvalliset nostot maksimikorkeuteen. Työkäytävätarve alkaen 2.2 metriä. AJN Juniorilla on pienin kääntösäde. ASN Seniorilla on suurin akkukapasiteetti.

Katso lisätietoja

Atlet AJN trukki

Ergo XJN/XSN

Nostokapasiteetti: 1600 / 2000 kg

Maksimi nostokorkeus: 6,75 m

Istuen ajettava tukipyörätrukki, joka takaa käyttäjälleen ergonomisen työympäristön. Suunniteltu hyllyttämiseen sekä lavojen siirtoon.  XJN Juniorilla on pienin kääntösäde. XSN Seniorilla on suurin akkukapasiteetti. Istuen ajettavalla tukipyörätrukilla onnistuu myös kahden lavan käsittely. Katso lisätietoja

Atlet pinkkari XJN

Ergo ATF / XTF

Nostokapasitetti: 1000 kg

Maksimi nostokorkeus: 6,75 m

Seisten tai istuen ajettava pinoamisvaunu teleskooppisilla haarukoilla.  ATF-ja XTF -sarjan pinoamisvaunuilla onnistuu myös syväkuormaus.

Katso lisätietoja

Atlet XTF pinoamisvauu