Atlet by UniCarriers varastotrukit

Lavansiirtovaunut
Atlet pinoamisvaunut
Työntömastotrukit
Nelitietrukit Atlet by UniCarriers
Atlet kapeakäytävätrukit
Keräilytrukit Atlet

Atletin suunnittelun filosofia on tehdä täydellinen sisätiloissa käytettävien trukkien mallisto. Atlet by UniCarriers-trukkien valmistuksessa käytetään muutamaa runkomallia ja yhteensopivia komponentteja. Testattu tekniikka ja täydellisesti yhteensopivat komponentit ovat käytössä myös uusissa trukkimalleissa ja erikoistrukeissa. Koko Atletin laaja trukkimallisto pitää sisällään vain 3500 erilaista komponenttia. Trukin huolto ja kunnossapito sujuvat nopeasti ja turvallisesti.

Atlet by UniCarriers on varustanut lähes kaikki koneensa AC-moottoritekniikalla sekä tietokonein. Tämä mahdollistaa trukkien yksilöllisen säätämisen kuljettajan ajotaitojen- ja kokemuksen mukaan. Useimpiin Atletin trukkeihin on jo tehtaalla määritelty kolme erilaista kuljettajaprofiilia. Näin voidaan aloittelevalle kuskille antaa omanlaisensa trukki ja kokeneelle ammattilaiselle omanlaisensa, vaikka trukkeja olisikin vain yksi. Ratkaisu löytyy PIN-koodeista.

Näin säädetty trukki lisää toimintaympäristössä selvästi työskentelyturvallisuutta. Kyseinen tekniikka mahdollistaa myös nopeammat huolto- ja korjaustoimenpiteet. Trukin ajo- ja toimintahistoria saadaan näkyviin koneen omaan näyttöön, mikä säästää huoltoihin käytettyä aikaa.

Katso Atlet by UniCarriersin uusin trukkimallisto tästä.

UniCarriers trukit YouTubessa

Lue lisää Atlet by Unicarriersin käänteentekevästä ergonomiasta