Ratkaisut myymälöihin ja varastoihin

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Ota yhteyttä logistiikan asiantuntijoihimme:

Ratkaisut noutopihoihin ja ulkovarastointiin

UniCarriers vastapainotrukit

Noutopihan takuuvarmat työjuhdat purkuun ja lastaukseen. Käyttövoima: diesel tai nestekaasu Kapasiteetit 1500 – 5000 kg Nostokorkeudet aina 7 m saakka Vastapainotrukit esite

Ratkaisut myymäläkäyttöön ja sisävarastointiin

Atlet by UniCarriers pinoamisvaunut

Lavojen siirtämiseen ja hyllyttämiseen. Tehokkuutta, turvallisuutta ja ergonomiaa. Käyttövoima: sähkö Kapasiteetit 1250 – 2000 kg Nostokorkeudet 1,0  – 5,4 m Pinoamisvaunut esite

UniCarriers sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Täysin uusi TX-sarjan mallisto julkaistiin toukokuussa 2017. Markkinoiden hiljaisin hydrauliikka ja pieni energian kulutus monipuolisilla varusteilla tekevät Unicarriersin sähkötrukeista mukavan ja turvallisen käyttää myös kaupan aukioloaikana. Käyttövoima: sähkö Kapasiteetit 1250 – 3500 kg Nostokorkeudet aina 7 m saakka TX-sarja esite

Atlet by UniCarriers työntömastotrukit

Korkeammalle tapahtuvaan hyllyttämiseen ja suuremmille kuormille. Konetta voi käyttää hyllyttämiseen myös silloin, kun alin hyllytaso on käytössä myyntituotteille. Unicarriersin trukit ovat ylivoimaisesti luokkansa ergonimisimmat koneet. Käyttövoima: sähkö Kapasiteetit 1400 – 2500 kg Nostokorkeudet 3 – 12,1  m Työntömastotrukit esite (eng.)

Atlet by UniCarriers lavansiirtovaunut

Atletin lavansiirtovaunuilla lavojen ja tavaroiden siirtäminen sisätiloissa sekä autojen lastaus ja purku käyvät helposti ja tehokkaasti. Tilaa säästävät ja esim. jakeluautoihin sopivat perässä käveltävät 1,6 -2,0t mallit ovat kustannustehokkaita ratkaisuja. Pidemmille siirtomatkoille ja kovempaan käyttöön löytyy myös useita eri vaihtoehtoja siirto- ja kapasiteettitarpeen mukaan.

Käyttövoima: sähkö Kapasiteetit 1600 – 3000 kg

Atlet lavansiirtovaunut yleisesite

UniCarriers MX -sarja

Tehokkuutta raskaamman tavaran siirtelyyn. Unicarriersin 80 V QX2 ja MX sähkötrukit siirtävät kaiken turvallisesti ja tehokkaasti.

Kapasiteetit 2,0t – 3,5t.

UniCarriers MX -sähkötrukit yleisesite (eng.)

Ratkaisut henkilönostoon

JLG saksilavat

Henkilönostamisen perustuotteet. Kaikki henkilönostaminen on suoritettava turvallisesti ja hyväksytyillä nostovälineillä. JLG edustaa alansa huippua! Käyttövoima: sähkö JLG saksilavat

JLG matalien korkeuksien henkilönostimet

Sisällä tapahtuvaan henkilöiden nostamiseen ja hyllystä noudettavien tavaroiden hakua helpottamaan. Pienempään nostotarpeeseen manuaalisesti toimiva Ecolift on turvallinen ja loistava vastine a-tikkaille. JLG matalien korkeuksen henkilönostimet. Helppokäyttöinen Ecolift – kustannustehokasta henkilönostoa.

Myynti

Osaava myyntimme palvelee sinua kaikissa trukkeihin liittyvissä asioissa. Tarvitset sitten yhtä uutta trukkia tai koko kalustosi päivitystä.

 Palvelumme:

  • Myynti
  • Rahoitusleasing
  • Rental -vuokraus (pitkäaikainen vuokraus)
  • Lyhytaikainen / kausivuokraus
  • Buy and lease back (kaluston osto ja takaisin vuokraus)
  • Kalustokartoitukset ja trukkitarpeen arviointi
  • Trukkikoulutukset
  • Trukkihuollot ja huoltosopimukset

Vuokraus

Aina ostaminen ei ole paras vaihtoehto. Kalustotarvetta voi tasata lyhytaikaisella vuokratrukilla. Meiltä on saataville laaja valikoima trukkeja, jota ovat aina turvallisia ja tarkastettuja.

Katso alta vuokrattavissa olevat koneemme. Vuokrakoneiden saatavuus vaihtelee päivittäin. Jos sopivaa konetta ei löydy, niin ota yhteyttä asiantuntevaan myyntiimme.

Käytetyt trukit

Meltä löytyy myös kattava valikoima käytettyjä trukkeja. Rotatorin vaihtokoneiden laatuun voi luottaa ja myös käytettyihin trukkeihin on saatavilla rahoitusratkaisuja tarpeen mukaan. Myös käytettyjen trukkien saatavuus vaihtelee lähes päivittäin, joten jos linkistä ei löydy sopivaan konetta, niin ota yhteyttä myyntiimme ja etsimme sinulle sopivan käytetyn trukin.

Rotator on kumppani, joka pyrkii parantamaan asiakkaidensa kilpailukykyä kustannustehokkailla koneilla ja kokonaispalveluilla. Osto, myynti, vuokraus, rahoitus – Valitse juuri tarpeiisiinne sopiva tapa hankkia koneet käyttöönne. – Vuokraus on hyvä tapa tasata trukkitarpeen vaihteluita, esimerkiksi sesonkiaikoina. Meiltä saat myös laajan valikoima muita koneita, kuten Hitachi pyöräkuormaajat ja Merlo kurottajat. Huollamme ja korjaamme myös kaiken merkkiset trukit. Omat toimipisteet ja maan kattava jälkipalveluverkosto takaa nopean palvelun, jottei liiketoimintasi keskeydy.  Jätä yksi huoli pois ja ota meihin yhteyttä. Rotator on luottamuksesi arvoinen, johtavien merkkien palveleva konetalo.

Lue juttu yhteistyöstämme Ojanraudan kanssa: