Trukit ja kurottajat

vastapainotrukit
Ota yhteyttä!

Rotatorin edustamat trukit ja kurottajat tarjoavat tehokkaan ratkaisun teollisuuden, kaupan ja palvelujen siirtämistarpeisiin. Edustamamme merkit UniCarriers, Atlet by UniCarriers ja Merlo edustavat oman alansa teknistä huippuosaamista. Merkkien laaja mallivalikoima takaa, että valittavana on oikea trukki tai kurottaja oikeaan työhön.

UniCarriers-konserni luotiin vuonna 2011, kun tuotemerkit Nissan Forklift, TCM ja Atlet yhdistyivät. Yhtiön nykyinen pääkonttori on Tokiossa, ja sillä on haaraosastot Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Konsernin luomisen myötä ja tuotemerkkien yhdistyttyä myös Rotatorin maahantuomien Nissanin ja Atletin tuotemerkit muuttuivat. Rotator tuo tällä hetkellä maahan vastapainotrukkeja UniCarriers ja varastokoneita Atlet by UniCarriers tuotemerkeillä.

Rotator tarjoaa trukkeihin liittyen monipuolisen valikoiman eri rahoitusvaihtoehtoja. Trukkeja on mahdollista myös vuokrata sekä lyhyt- että pitempiaikaisiin tarpeisiin.

Rotatorin trukkien valikoimasta löytyy aina sopiva vaihtoehto erilaisiin nostotarpeisiin. Asiantunteva myyntihenkilöstömme opastaa sinua oikean trukin valinnassa. Voit myös halutessasi saada trukin veloituksetta testikäyttöön.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme!

Ojan rauta

Lue juttu Ojan Raudan ja Rotatorin erinomaisesta, paikallisesta yhteistyöstä tästä

UniCarriers YouTubessa

Merlo videoita YouTubessa

Lue UniCarriers trukkiesite