Johnston imulakaisukoneet

Johnston lakaisukone

Nimi *

Postiosoite ja -toimipaikka *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Aihe *

Viesti *

C201

Johnstonin palkittu C201 compact on uudenaikainen kompakti lakaisukone, jonka vertaista ei markkinoilta löydy. Se on melutasoltaan eräs hiljaisimmista, ja se kuluttaa työkäytössä vähemmän polttoainetta, mistä on valtavasti hyötyä käyttökustannuksissa ja päästöarvoissa. C201 myös ottaa talteen enemmän pölyhiukkasia kuin muut saman luokan koneet, mistä kiitos kuuluu Johnstonin vesikierrätysjärjestelmälle, joka kerää pienimmätkin pölyhiukkaset ja käyttää veden uudelleen ja siten ylittää EUnited PM10 -standardin määräykset keräten kaikki ympäristöpisteet.

C201:ssä on myös Johnstonin ainutlaatuinen patentoitu nelipyöräohjausjärjestelmä, joka on nostanut ketterän lakaisukoneen ohjattavuuden aivan uudelle tasolle, ja sillä onkin ennennäkemättömän helppo lakaista puhtaaksi katukalusteiden ja pysäköityjen autojen vierustat.

C401

Johnstonin malli C401, on keskikokoluokan lakaisukone. Sen leveys on vain 1800mm, ja niinpä C401 on yksi luokkansa kapeimpia koneita, jolla pääsee lakaisemaan sellaisiakin kaupunkialueita, minne kuorma-autoalustaisilla koneilla on rajallinen pääsy, kuten piha-alueita ja kapeita kujia. Tässä koneessa on voimanlähteenä uusin erikoispuhdas FPT Euro 6 -moottori ja lisäksi siinä on Johnstonin ainutlaatuinen uusi nelipyöräohjaus, jonka ansiosta käsiteltävyys on luokassaan vertaansa vailla.

Tuloksena uudesta puhallinratkaisusta, josta on jätetty patenttihakemus, tämä imulakaisukone tuottaa 15 % suuremman imutehon kuin edeltäjänsä, C400. Hyötykuorma on nyt 10,5 tonnia, ja suurempien vesisäiliöiden ansiosta työtä voidaan jatkaa keskeytyksettä pidempään kuin koskaan aiemmin, ja näin siis mahdollisimman tehokkaasti.

CN101