JLG hybridikäyttöiset nivelpuominostimet

Hybridinostin

JLG hybridikäyttöiset nostimet toimivat pääasiassa akkujen kautta, voidaan niitä käyttää sekä ulkona ja sisällä. Ulkotöissäkin äänettömyys ja sähkömoottoreiden tuoma vahva vääntö tuovat käyttäjälleen uusia, hienoja kokemuksia – taloudellisuutta unohtamatta.

H340AJ nivelteleskooppipuominostin

  • Dieseleistä tuttua suorituskykyä – Neljä erillistä vaihtovirtasähköllä toimivaa ajomoottoria ja dieselgeneraattori tarjoavat poikkeuksellisen etenemiskyvyn maastossa.
  • Hybriditeknologia – Voimanlähteenä toimii kahdeksan huoltovapaata 12 V 100 Ah AGM-akkua, jotka ladataan nosturin omalla dieselgeneraattorilla, ja tuloksena on entistä pidempi käyttöaika.
  • Monikäyttöisyys – Luotettava, dieseleistä tuttu suorituskyky yhdistettynä hybridivoimanlähteen hyötysuhteeseen mahdollistavat työskentelyn kaikissa kohteissa sekä sisällä että ulkona.
  • Matala päästötaso – Jopa 30 % alhaisempi polttoaineenkulutus*, päästötaso, melutaso ja huollontarve.

H800AJ nivelpuominostin

  • Tuttu 800AJ tehokkaalla hybridivoimanlähteellä – ydinkomponentit, kuten voimansiirto, hitsaukset ja hydraulijärjestelmä ovat samat. Näin omistajuuden kokonaiskustannukset pienenevät yhteisten osien, huollon ja pienentyneen koulutustarpeen ansiosta.
  • Taloudellinen toiminta – dieselin suorituskyky mutta parempi polttoainetalous

 

MALLITYÖSKENTELYKORKEUS (m)MOOTTORINOSTOKYKY (kg)LISÄTIEDOT
H340AJ12,33Kubota230 Tekniset tiedot
H800AJ17,80Kubota Tier 4226,80 Tekniset tiedot