DINO Henkilönostimet

Ota yhteyttä!

DINOLIFTIN JA  ROTATORIN KUMPPANUUS ON JATKUNUT TULOKSELLISESTI JO VUODESTA 1979. PITKÄ JA MENESTYKSEKÄS YHTEISTYÖ TAKAA, ETTÄ LUNASTAMME ASIAKKAILLE ANNETUT PALVELULUPAUKSET – JOKA PÄIVÄ.

DINO-henkilönostimia on valmistettu Loimaalla vuodesta 1975. Dino on eniten myyty hinattava henkilönostin Euroopassa. DINO-tuotemerkkiin on aina liitetty laatu ja innovatiivisuus. Dinojen työskentelykorkeudet ovat 10 ja 28 metrin välillä.

Dinoliftin tuotekehitys pyrkii jatkuvasti parantamaan DINO nostinten suorituskykyä kuuntelemalla asiakkaiden ja käyttäjien palautetta. Viimeaikaisia tuotelanseerauksia ovat mm. monikäyttöinen DINO 220XSE 350kg:n korikuormalla ja materiaalinkäsittelyominaisuudella. Tukijalat mahdollistavat työskentelyn nostimella myös kaltevassa maastossa. Toinen uutuus, DINO 120TB, on akkukäyttöinen versio suositusta 12m:n nostimesta.

Turvallinen DINO nostimen käyttö on varmistettu tarkoin luujuuslaskelmin sekä koekuormituksin. Virallinen henkilönostintarkastus suoritetaan EN280 standardin mukaisesti ja DINO tuotteet ovat sertifioidut T&Uuml V:n ja VTT:n toimesta. Kaikki DINO henkilönostimet ovat CE-merkitty.

Suomalaisille asiakkaille on tärkeää, että Dinojen varaosat ja huolto sekä maan kattava Rotatorin huoltoverkosto ovat aina lähellä. Dinojen jälleenmyyntiarvo on tunnetusti hyvä.

Dinos in Action

Dinolift Oy