Hyppää sisältöön
Soita
Kapeakaytavatrukki

Atlet By UniCarriers Kapeakäytävätrukit

  • Esittely
  • TERGO-mallisto
  • Myynnin yhteystiedot

Atlet by UniCarriers kapeakäytävätrukin varusteena on 180 astetta kääntyvä haarukkakelkka. Tässä monikäyttöisessä Tergo URS kääntöhaarukkatrukissa on erinomainen kapasiteetti, ja se on tehokas ratkaisu kapeille käytäville ja korkeisiin varastoihin. Atlet by UniCarriersin kapeakäytävätrukki on ergonominen ja helppo käsitellä. Trukin kääntösäde on luokkansa pienin, kuljettajan työympäristö on mukava ja näkyvyys kaikkiin suuntiin on optimaalinen. Lisäksi se tarjoaa aiempaa mallia paremman tuottavuuden, koska haarukka voi nostaa ajon aikana ja siten eri työvaiheisiin kuluu n. 17 % vähemmän aikaa.

TERGO URS -trukki voitti vuonna 2015 halutun International Forklift Truck of the Year (IFOY) -palkinnon luokassa varastoteknologialaitteet.

UniCarriers – Creating difference

Katso Rotatorin koko trukkivalikoima.

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö tästä!

Ihmiskeskeinen teknologia tarkoittaa tyytyväisempää ja tuottavampaa työntekijää. Tästä syystä uusi UniCarriers TERGO® -työntömastotrukkien sukupolvi on täydellisesti sovitettavissa jokaiselle kuljettajalle. Kuvittele, että olisi mahdollista saada trukki, joka on 100-prosenttisesti sopiva materiaalinkäsittelytarpeisiinne – miten se hyödyttäisi liiketoimintaanne? Uusi UniCarriers TERGO® – maailman henkilökohtaisin työntömastotrukki.

Kerromme mielellämme lisää logistiikan ratkaisuistamme sekä maan kattavista jälkipalveluistamme. Yhteistyöllä kanssamme saat käyttöösi alan parhaat koneet ja luotettavan palvelun. Tarjoamme kilpailukykyäsi parantavat kokonaistaloudelliset palveluratkaisut nopeasti ja joustavasti. Ota yhteyttä!

Juha Jaakola
050 3536 444
juha.jaakola@rotator.fi

Ville Jokela
040 8375 084
ville.jokela@rotator.fi

Atlet by UniCarriers

Tergo URS kääntöhaarukkatrukki

Nostokapasiteetti (kg) 1250 / 1500
Max. nostokorkeus (m) 600

Atlet by UniCarriers

EK

Nostokapasiteetti (kg) 1100 / 2000
Max. nostokorkeus (m) 9 / 15
Kapeakäytävätrukki

Logistiikka

Kapeakäytävätrukilla tilansäästöä

UniCarriers Tergo URS -kapeakäytävätrukki mahdollistaa kapeat hyllyvälit, jolloin varaston neliöt ovat tarkemmin käytössä.