Rotarent ja Eltel UAB

3.6.2015

Asiakkuus on ketju. Ja tässä ketjussa on yleensä enemmän kuin kaksi lenkkiä: tilaaja, pääurakoitsija, urakoitsija ja tavarantoimittajat. Kalustonhallinta on yksi avaintekijä urakan menestyksekkääseen läpiviemiseen. Rotarent Oy on tavarantoimittajana Eltelin maakaapelointiurakoinnissa.

Käyttökoulutus ja tekninen tuki ovat osa konetoimitusta. Asiakkuudesta huolehtiminen on koko Rotatorin yhteinen asia – luottamus ansaitaan päivittäin.

Alla olevissa kuvissa on meneillään käyttäjäkoulutus alkavalle työmaalle. Turvallisuus ja koneiden oikea käyttö ovat kaikkien etu.

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja Infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Rotarent antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä itse työhön. Olemme palvelussa joustava ja räätälöimme ratkaisut aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Asiakkuus rakentuu luottamukselle; kun osapuolet tuntevat ja tietävät toisensa, on helppo toimia.

Kaikkien koneiden huollosta vastaa Rotator Oy, jolla on maanlaajuinen huoltoverkosto ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Rotarent on urakoitsijan vuokratalo.

www.rotarent.fi