Italiasta Suomeen Merlo-kurottajalla

24.3.2014

Merlojen huoltopäällikkönä Rotatorilla menestyksekkäästi toiminut Leo Terqujeff (joka tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Manne) on päättänyt jo jokunen vuosi sitten, että eläkeiän kynnyksellä ikään kuin lopputyönään, hän haluaa ajaa Merlo kurottajan Italiasta Suomeen. Hanke on nyt toteutumassa, ja ensi kesänä eläkkeelle jäävä huoltopäällikkö aikoo huhti-toukokuun vaihteessa startata Merlon mallisarjan pienimmän kurottajan (P25.6) Merlon tehtaalla, Italian Cuneossa.  Ajoreitti tulee kulkemaan useiden eri valtioiden kautta (Italia – Slovenia – Unkari – Slovakia – Tsekki – Saksa – Tanska – Ruotsi – Suomi) 36 km:n tuntinopeudella, ja reitin kokonaispituus tulee olemaan noin 4000 km. Matkaan on varattu aikaa 40–50 päivää.

 

Tapahtuma tulee saamaan runsaasti julkisuutta sekä koti- että ulkomaisessa mediassa, ja tunnelmaan on mahdollista päästä mukaan seuraamalla tapahtumaa reaaliaikaisesti sosiaalisessa mediassa ja Merlo Mannen omilla kampanjasivuilla.

MerloManne kertoo projektinsa yksityiskohdista Rotatorilla Mansen Mörinöillä 4.-5.4. ja tuolloin on mahdollista tutustua myös Mannen ajopeliin, Merlo P25.6:n.

 

Voit seurata MerloMannea osoitteissa:

http://www.rotator.fi/merlomanne

https://www.facebook.com/merlomanne

http://bit.ly/OMZiVJ