Rotator kalustonhallintajärjestelmä

Trackunit beacon

Tarjoamme sähköiset palvelut kalustonhallintaan. Palvelumme avulla tehostat yrityksesi toimintaa helposti ja kustannustehokkaasti. Suomenkielisen järjestelmän käyttöönottoon tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen sekä internet-selaimen. Järjestelmä sopii käytettäväksi kaikissa koneissa ja laitteissa, ja se on tehokas työkalu koko yrityksen kalustonhallinnan kehittämiseen.

Palvelun avulla käytössäsi on aina ajantasaisesti katsastettu ja huollettu kalusto, jonka käyttö- ja huoltohistoria on dokumentoitu. Sen avulla myös paikannat kaikki koneesi ja laitteesi reaaliaikaisesti.

Järjestelmän saa myös kohteisiin ilman ulkoista virtalähdettä kuten tärylätkiin, perävaunuihin ja henkilönostokoreihin. Tarvittaessa laitteen uudelleenasennus on helppoa ja nopeaa. SmartID-palvelu mahdollistaa kuljettajakohteisen tunnistuksen ja käyttöoikeuden.

Trackunit DualID Package

Automaattiset hälytykset: huoltohälytykset, vuositarkastukset jne.

Kone- ja kuljettaja- kohtaiset käyttöoikeudet

Reaaliaikainen paikannus ja työmaakohtaiset aluerajoitukset

Huollon seuranta ja historian dokumentointi

Kattavat lisäohjausmahdollisuudet, esimerkiksi Webasto

Monipuoliset tunti- ja käyttöraportit

Trackunit kohteet

Palveluumme kuuluu laitteiston nopea asennus, käyttöopastus ja tuki. Ota yhteyttä, niin kerromme miten sähköiset kunnossapitopalvelut sopivat juuri sinun yrityksellesi!

Iiro Haataja 050 5672 875
iiro.haataja@rotator.fi

Olemme virallinen Trackunit jälleenmyyjä.