Eurosteel esittelee uudet kauhatuotteet Mansen Mörinöillä

19.3.2010

Eurosteel Oy esittelee uudet kauhatuotteet kotimaisilla kevään 2010 konepäivillä
Eurosteel Oy on Seinäjoella sijaitseva teknologiayritys, joka tuotekehittää, valmistaa ja markkinoi kaivukoneiden lisälaitteita. Eurosteel Oy:n sisaryritys Rotoset Oy tuotekehittää ja valmistaa pyörittäjiä (rototilttejä). Eurosteel Oy esittelee laajasti tuotevalikoimaansa Mansen Mörinöillä ja kevään 2010 muilla kotimaisilla konepäivillä.

Kevään 2010 konepäivillä esiteltäviä uutuustuotteita ovat:
– Kuokkakauhat kokoluokkaan 3-6 m3. Eurosteel Oy esittelee järeät kuokkakauhat kaivukonekokoluokille 45-100 tonnia. Kuokkakauhat ovat erikoisvahvistettuja ja varustettu uudentyyppisillä kulutuspaloilla.

Kynsivalikoima on laaja sisältäen erikoiskovaan louhekäyttöön tarkoitetut
tappi sekä kiilakiinnitteiset kynnet asiakkaan mieltymysten mukaisesti.
Isojen kuokkakauhojen ohella Eurosteel Oy esittelee Mansessa 2000-2300
mm leveät kiinteät ja kallistuvat jättiluiskakauhat koneluokille 30-60 tonnia, joita käytetään esimerkiksi Talvivaarassa.

Tapio mallinen järeä pyöreäposkinen muoto-ojakauha. Metsäojien tekoon – kaivukonekokoluokalle 18-25 tonnia, 1100 litraa DIN tilavuus – tarkoitettu noin 1100 kiloa painava kauha on varustettu järeällä rungolla ja erikoisvahvalla pesällä. Iso metsäojakauha
jatkaa Eurosteelin perinnettä Suomen johtavana ojakauhojen valmistajana

– Eurosteelin ojakauhavalikoimaa on täydennetty edelleen uudella 600/1400 mallisella vesijohtokauhalla sekä VAPO mallisella suokauhalla jonka profiili myötäilee ojaruuvia. Tieojakauhapuolella Eurosteel Oy esittelee
laakean 25 asteen kulmassa olevan suoraposkisen ojakauhan (35 ja 45 asteen tieojakauhojen lisäksi).

– Multikiinnitteinen hydraulinen jäykkä NTP 10 ja NTP 20 pikaliitin. Jo legendaaristen – hinta/laatusuhteeltaan lyömättömien -kallistuvien pikaliittimen ohella Eurosteelin tuoteperhettä on täydennetty uusilla jäykillä hydraulisilla pikaliittimillä. Koneistetut pinnat ovat mittatarkkoja helpottaen asennusta, ja sileitä vähentäen kulumista lukon merkkitappi ja sylinterin varmuusjousi ovat vakioturvavarusteita.

Lisäksi liittimen alapää on simmattava, jolloin kauhojen ristiinkäyttö eri kaivukoneiden välillä ei tarvitse kauhojen uudelleensimmausta. Liittimen
rakenne on erittäin matala, jolloin kaivukoneen murtovoima säilyvät hyvänä. Liittimen rakenne on mahdollisimman vahva ja &quotavoin&quot, jolloin lika pääsee helposti valumaan liittimestä pois pitäen liittimen ja kielen mahdollisimman puhtaana talviolosuhteissakin.

Kaikki Eurosteelin kauhat on valmistettu korkealaatuisesta kulutusteräksestä. Huulilevy ja pohjarainat ovat tyypillisesti HB 500 Hardox ja pohjalevy sekä leikkaavat sivut ovat HB 450/400 Hardox kovuutta. Eurosteelin kauhat ovat täysin suomalaisia, valmistettu Etelä-Pohjanmaalla. Eurosteel Oy:n tuotevalikoima kattaa kaivinkoneen kauhat ja lisävarusteita peruskonekokoluokille 8-100 tonnia.

Lisätietoja: Tuomo Lehtovirta Myynti- ja Markkinointipäällikkö Eurosteel Oy / Rotoset Oy Tel: +358 50 4316466 email: tuomo.lehtovirta@eurosteel.fi www.eurosteel.fi www.rotoset.fi