Hyppää sisältöön
Soita

Maxus

e-Deliver 9

Maxus e-Deliver 9

MAKSIMAALINEN AJOMUKAVUUS

Paljon tilaa rahdille ja ajomukavuutta kuljettajalle – nämä ovat eräitä täyssähköisen Maxus e-Deliver 9 pakettiauton vahvuuksia.

e-Deliver 9 tekee vaikutuksen jopa kriittisimpään kuljettajaan. Hyvin suunniteltu ergonomia, erinomainen istuinmukavuus ja korkea laatu.

KÄYTÄNNÖLLINEN, NYKYAIKAINEN JA MUKAUTUVA

Nykyaikainen ohjaamo ja hallintalaitteet sekä käyttötarpeiden mukaan mukautuva akkujen ja kuormatilan koko. e-Deliver 9 on myös saatavilla alustaversiona.

Kuormatila: 9,7 m³ tai 11 m³
Akut: 51,5 kWt, 72 kWt tai 88,5 kWt
Toimintasäde: max 296 km*
Lataus: AC ja DC (pikalataus)

HYVÄT TILAT JA HELPPO KUORMATA

Maxus e-Deliver 9 tarjoaa tilan, jota oletat pakettiautoltasi. Paitsi takaovista voidaan auto lastata ja purkaa matkustajan puoleisesta sivuovesta.

Takaovet avautuvat jopa 236 astetta, mikä helpottaa tavaroiden kuormaamista. Takaosan matala porrasaskel helpottaa painavien esineiden nostamista rahtitilaan.

TURVALLISUUS

Maxus e-Deliver 9 on varustettu lukuisilla turvallisuutta lisäävillä ominaisuuksilla. Autossa on vakiona mm. adaptiivinen vakionopeudensäädin, sokean kulman tunnistin, kaistavahti ja hätäjarrutusjärjestelmä.

Ajovakauden hallintajärjestelmä parantaa auton hallintaa ja lisää turvallisuutta tilanteissa, joissa on vaarana ajoneuvon hallinnan menettäminen. Maxus e-Deliver 9:n vankka rakenne varmistaa sen, että auton törmäysenergia vaimentuu rungon ja etuosan muotoilun avulla.

TOIMINTASÄDE JA LATAUS

e-Deliver 9 pakettiautolla on luokkansa johtava toimintasäde: jopa 296 km (WLTP Combined).

Jos valitset auton, jonka akun kapasiteetti on 51,5 kWh tai 72 kWh, latautuu auto 20%-80%:iin 36:ssa minuutissa.
Jos valitset akun, jonka kapasiteetti on 88,5 kWh latautuu auto 20%-80%:iin 42:ssa minuutissa.

TEKNISET OMINAISUUDET JA HINNAT

Katso e-Deliver 9 esittelyvideo

Ota yhteyttä

Haluan asioida

Viesti*

Hyötyajoneuvot

Maxus e-Deliver 3 vastasi loistavasti tarpeisiimme

Sähköpotkulaudat ovat tulleet jäädäkseen isojen suomalaiskaupunkien katukuvaan. Ne takaavat helpon, vaivattoman ja päästöttömän tavan liikkua nopeasti paikasta toiseen. Tampereella myös niiden kunnossapito tehdään päästöttömästi.