DINOLTA uusi tela-alustainen henkilönostin

8.9.2009

Dinoliftin uusi tela-alustainen nostin 185XTC oli ensiesittelyssä MAXPO:ssa Rotatorin osastolla.

Uusi DINO 185XTC on kapea, kompakti ja suunniteltu myös vaikeakulkuiseen maastoon. Uutuusmalli on helppokäyttöinen myös ahtaissa olosuhteissa. Koneen tukijalat nosta-vat koneen metrin korkeudelle, jolloin pienen alustan alla on tilaa jopa pienelle trailerille. Kapea tukileveys ja käytön nopeus lisäävät tehokkuutta ja tela-alustaisen koneen monipuolista käyttöä. Lisävarusteena nostimeen on saatavissa myös tukijalkojen automaattitasaus.

Tehokkaan ajojärjestelmän ansiosta DINO 185XTC on ketterä vaativissakin työkohteissa. Telojen hallinta toimii portaattomasti. Sisäkäyttöä varten nostimeen on mahdollista asentaa valkoiset telat, jolloin lattiaan ei jää jälkiä. Alustan rakenteen ansiosta Dino 185XTC on vakaa kaltevallakin alus-talla. Koneen ulkonäkö on moderni huoltokohteet ovat helposti saavutettavissa.

DINO 185XTC mallissa on Dinon suosittu ja ulottuva XT-puomisto. Puomiston hallinta toimii por-taattomasti kahdella joystickillä ja mahdollista kahden yhtäaikaisen toiminnon. Lisävarusteena sisäkäyttöön on saatavissa sähkömoottori.

Katso lisätietoja tela-alustaisista malleista tästä.