Mansen Mörinät 1.-2.4. Rotatorilla Pirkkalassa

15.3.2016

Rotatorin Pirkkalan toimipisteessä on esillä parhaat koneet ja laitteet, maailman johtavilta konevalmistajilta. Pihamaalta löytyy sekä uutuuksia, että kattaus huollettuja vaihdokkeja kaikista koneryhmistä ja kokoluokista. Maarakennuskoneiden lisäksi on mahdollisuus koeajaa maailman ergonomisimpia UniCarriers sisätrukkeja, jotka edustavat varastokoneiden terävintä kärkeä.

UUTUUKSISTA esittelyssä ovat Hitachin ZX-6 sarjan kaivukoneet ja pyöräkuormaajat sekä Bomagin 5-sarjan maantiivistyskalusto. Mansen Mörinöillä lanseerataan myös Rotatorin tuorein edustus: kiinteistönhuoltoon suunnitellut, tehokkaat Johnston Sweepers imulakaisukoneet, jotka vahvistavat Rotatorin monipuolista tuotevalikoimaa entisestään.

 

Tapahtumassa edustettuina ovat Rotatorin kaikki tuotteet: vahvat Furukawa -työkalut purkuun, lajitteluun ja rikotukseen, innovatiiviset Merlo-kurottajat, UniCarriers ja Atlet by UniCarriers trukit, JLG ja Dino henkilönostimet, Maeda mininosturit ja Tadano nosturit. Mörinöillä on tarjolla myös ohittamattomia varaosatarjouksia, perinteistä Rompetoria unohtamatta. Rotatorin huolto ja tekninen tuki ovat Mörinöillä vahvasti edustettuna. Esittelyssä on mm. Hitachin uusi ConSite –raportointijärjestelmän, jonka avulla koneen käyttöä voidaan helposti seurata ja tehostaa.

Yhteistyökumppaneita on tänäkin vuonna ilmoittautunut mukaan sankoin joukoin, ja he esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan Rotatorin ulko- ja sisätiloissa. Sekä asiakkaiden että järjestävän tahon viihtymisen varmistavat makkaranpaistopiste ja soppatarjoilu. Rotatorin pihamaalla voit osallistua erilaisiin taitoa vaativiin kilpailuihin ja perheen pienempiä viihdyttää pomppulinna. Mansen Mörinät ovat avoinna pe klo 9-17 ja la klo 9-15.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään perinteisille Mansen Mörinöille!

Lue lisää Mansen Mörinöistä viralliselta Mörinät verkkosivustolta

Mansen Mörinät Facebookissa

Rotatorin yhteistyökumppanit Mansen Mörinöillä

autokeskus Nissan Mansen Mörinät

AUTOKESKUS OY TAMPERE

Täysin uusi edistyksellinen Nissan Navara esittelyssä Autokeskus Oy:n osastolla Katso lisää Autokeskuksen verkkosivuilta tästä

 

avoline

 

AVOLINE OY

Avoline on istuimiin, sairaalatuotteisiin, tietotekniikkaan ja ergonomiaan erikoistunut suomalainen erikoistukkukauppa.

www.avoline.fi

BIke&Boat world logo

BIKE&BOAT WORLD OY

Bike&Boat World on Suomen suurin vapaa-ajan ajoneuvokauppa

www.bikeworld.fi

 

cascade

CASCADE

Cascade Corporation on maailman johtava materiaalinkäsittelylaitteiden ja -teknologian kehittäjä, valmistaja ja markkinoija

www.cascorp.com

 

dynaset Mansen Mörinöillä

DYNASET -HYDRAULIIKAN VOIMALLA

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Dynaset-laitteet tuottavat hydrauliikan voimalla sähköä, korkeapainevettä, paineilmaa, magneettia ja tärinää satoihin käyttötarkoituksiin eri työmailla. Maailman paras teho-koko-suhde takaa helpoimman sijoituksen jokaiseen työkoneeseen. Dynasetilla on vankka asiantuntemus hydraulijärjestelmistä ja integraatiosta eri konemerkkien kanssa. Teemme asennuksen helpoksi ja takaamme luotettavuuden. Tervetuloa tutustumaan osastollemme upeaan Dynaset Blue Hydraulics -tuotesarjaan!

www.dynaset.com

Finncont

FINNCONT OY

Finncont Oy on suomalainen n. 120 henkilön yritys Virroilla. Tuotteita ovat erilaiset kemia-  & elintarviketeollisuuden ratkaisut, tuotteet vesihuoltoon ja ajoneuvoteollisuuden komponentit. Mansen mörinöillä on esillä Finncont vakiotuotteita, joita ovat erilaiset polttoainesäiliöt, kemikaalisäiliöt, huoltotilojen valuma-altaat ja öljyjen varastointi. Osastolla esitellään myös Finncont Luovian jätteenkeräysastoiden mallistoa.

www.finncont.com

 

FINLA TYÖTERVEYS OY

Finla Työterveys on erikoistunut työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palveluihin. Olemme työterveyspalvelujen edelläkävijä sekä ratkaisukeskeinen kumppani, joka tarjoaa oikea-aikaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja yli 40 vuoden kokemuksella. Finla soveltaa ja kehittää työhyvinvoinnin, työterveyden ja työkyvyn edistämisen parhaita käytäntöjä, jotta asiakasyrityksemmeja niiden henkilökunta olisivat henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti hyvinvoivia.

www.finla.fi

Fodio Mansen Mörinöillä

Oy FODIO Ab

Fodion osastolla esittelyssä uusi kosketusnäytölllä varustettu pyöräkuormaaja-vaaka VK60, jossa on täysin uusi mittausmenetelmä. Tämä mahdollistaa punnituksen nostoliikkeen sekä ajon aikana, myös epätasaisella alustalla kuormattaessa. Vaaka on saatavana myös vakaushyväksyttynä muun muassa teleskooppikuormaajiin. Fodion osastolla esittelyssä myös Web Portaali, jonka avulla punnitustietojen käsittely, raportointi ja varastovalvonta onnistuvat helposti ja vaivattomasti netin välityksellä. Tervetuloa!

www.fodio.fi

Geos Om tekniikka

GEOS OM-Tekniikka Oy on asiantunteva maanrakentajan mittalaitetalo.

Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy Suomen suosituimmat C.SCOPE kaapelinhakulaitteet, merkintäpallojen hakulaitteet, Geopower viemärikamerat, kallistavat maanrakennuslaserit, konevastaanottimet, metallinilmaisimet, DIGPILOT koneohjausjärjestelmä, DUSS timanttiporauslaitteet, polttomoottoriporat ja paljon muita mittalaitteita maanrakentamiseen.

Osastollamme on esillä uudet C.SCOPE XL2 -sarjan kaapelinhakulaitteet ja viemärikameroiden 2016 mallisto. Tule tutustumaan tuotteisiin ja kysy lisätietoa kevään Mörinä tarjouksista!

GEOS – Asiantunteva maanrakentajan mittalaitekauppa.

www.geos.fi

 

HC980-0009Husqvarna Mansen Mörinöillä

Husqvarna Construction Products

Husqvarna Construction Products on maailman johtava rakennus- ja kiviteollisuuden timanttityökalujen sekä varusteiden toimittaja. Tarjoamme tehokkaita ja luotettavia tuotteita vaativille ammattikäyttäjille. Katso lisää tuotteistamme internetsivuiltamme ja tervetuloa vierailemaan osastollamme myös Mansen Mörinöillä!

www.husqvarnacp.fi

 

 

JARMIKA OY

Jarmika Oy on raskaan kaluston tarpeisiin keskittynyt maahantuontiyritys. Kauttamme saatavilla Teng Tools käsityökalut, Luna paineilmatuotteet, Mazzoni painepesurit, yms. Osastolla nähtävillä huikea raskaan kaluston uutuus, eli Teng Tools työkaluvaunu, jossa hylsykoot 4-80mm joten kerrankin vaunu, jossa koot eivät lopu kesken raskaan kaluston huolloissa. Tervetuloa tutustumaan!

www.jarmika.fi

 

 

 

kaha

Oy KAHA Ab

Kaha on henkilö- ja hyötyajoneuvon varaosien ja lisävarusteiden, työkalujen sekä ajoneuvoteollisuuden komponenttien maahantuonti- ja tukkuliike. Kahan osastolla esittelyssä ovat Webasto ja Calix lämmittimet ja ASL360 kamerajärjestelmä.

www.kaha.fi

 

kivirock.fi

 

Järkälemäinen Kivirock – maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti jakelussa Rotatorilla. Tule ja hae omasi! Alan uutiset löydät joka päivä osoitteesta www.kivirock.fi

 

 

konejare

KONE JARE OY

Kone Jare Oy toimittaa Hebonilube keskusvoitelujärjestelmät, Dafo sammutusjärjestelmät ja Bm-Air hytin ilmansuodatusjärjestelmät,joustavalla ja ammattitaitoisella asenteella. Kone Jare Oy:n toimintaan kuuluu myös Pro Door taitto-ovien valmistusja myynti.

www.konejare.fi

 

koneviesti

 

KONEVIESTI

Suomen koneuskottavin ammattilehti.

www.koneviesti.fi

 

leica logo

 

LEICA GEOSYSTEMS OY

Leica Geosystems Oy -täyden palvelun talo.

Infrarakentamiseen räätälöidyt Leica iCON -tuotteet: työnjohdolle, laadunvarmistamiseen, projektinhallintaan ja työkoneisiin.

www.leica-geosystems.com

 

metsatyo

 

METSÄTYÖ OY

Metsätyö Oy on metsäkonevarusteiden, työkoneiden tieterien, kauhaterästen ja kaivinkynsien johtava markkinointi- ja myyntiyritys.

www.metsatyo.fi

 

migmen

 

MIGMEN OY

Kaikki mitä hitsaukseen tarvitaan.

www.migmen.fi

 

Novatron Koneohjausjärjestelmät

 

NOVATRON OY

Suomalainen Novatron suunnittelee, valmistaa ja toimittaa koneohjausjärjestelmiä maanrakennuskoneisiin 25 vuoden kokemuksella. Novatronin osastolla on esillä mm. entistäkin helppokäyttöisempi Xsite PRO 3D-koneohjausjärjestelmä, joka soveltuu niin suurille kuin pienemmillekin työmaille.

www.novatron.fi

 

nosturiexpertit

 

 

NOSTURIEXPERTIT OY

Nosturiexpertit Oy on akkreditoitu tarkastuslaitos, joka tekee määräaikaistarkastuksia, ainetta rikkomattomia tarkastuksia, koekäyttöjä kaiken tyyppisille nostolaitteille. Koulutuspalvelumme opastavat henkilökuntaanne nostureiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön.

www.nosturiexpertit.fi

Orapi nordic

 

ORAPI NORDIC OY AB

ORapi Nordic Oy Ab:n osastoll aon paljon erikoisvoiteluaineita sekä erinomainen lisäaine dieselmoottoreihin.

www.orapinordic.net

 

 

remu

 

REMU OY

www.remu.fi

 

Fronius

 

PRONIUS OY

Täydellistä hitsausta.

www.pronius.fi

 

Rentti

 

TRACWEST OY / KONEVUOKRAAMO RENTTI

Laatukoneet käytössäsi – vuokraa tai hanki omasi!

www.rentti.com

 

Rototilt Mansen Mörinöillä

 

ROTOTILT GROUP Ab

30-vuotista taivaltaan juhliva Rototilt esittelee rototilttejä, sekä niihin tarkoitettuja alkuperäisiä lisävarusteita ulko-osastolla.

www.rototilt.com

Several

 

SEVERAL OY

Several Oy:n osastolla on esillä amerikkalaisvalmisteiset Vermeer -erikoiskoneet mm. kantojyrsin sekä ketjukaivuri. Vermeer on maailmanlaajuinen ympäristökoneiden valmistaja, jonka laajasta valikoimasta löytyy koneita isoista puumurskaimista  ja suuntaporista , pienempiin koneisiin kuten kantojyrsimet, hakkurit, ketjukaivurit ja telavetoiset pienkuormaajat.

www.several.fi

 

skf

SKF 

www.skf.com

 

 

STARCO

 

STARCO

www.starco.com

 

steelwrist

 

 

 

cjservice-logo

 

STEELWRIST FINLAND / CJ SERVICE OY AB

www.steelwrist.com

www.cjservice.fi

 

elektrolind

SUOMEN ELEKTROLIND OY

Nyt on mahdollista nähdä Brigaden mullistava 360 asteen kamerajärjestelmä asennettuna kaivinkoneeseen. Järjestelmällä koneen ympäristö näkyy lintuperspektiivissä ilman kuolleita kulmia.

www.elektrolind.fi

 

 

TamrexDimexTAMREX OY / DIMEX OY


Tamrex
ja Dimex ovat yhteisellä osastolla esillä Mansen Mörinöissä 1.-2.4. Pirkkalassa, Rotatorin tiloissa osastollamme on varmasti oikeaa asennetta ja väriä maanrakennus- ja kuljetusalan ammattilaisille ja heidän pikkuninjoilleen. Dimexin lastenvaateuutuudet ovat osastollamme ensiesittelyssä ja löytyvät myös verkkokaupastamme.  Lue koko tiedotteemme tästä linkistä.

 

Tamtron Group

TAMTRON OY

Tamtron Group on punnitusalan edistyksellinen tuotevalmistaja ja palveluntarjoaja, joka on sitoutunut laadukkaaseen ja vastuunkantavaan palveluun. Onpa kyse standardivaa’asta tai laajasta integroidusta punnitustiedon hyödyntämisratkaisusta, päämäärä on että ratkaisu palvelee asiakkaan liiketoimintaa nyt ja lähitulevaisuudessa optimaalisella tavalla.

www.tamtrongroup.com/fi

vaakatalo

 

VAAKATALO OY

Vaakatalosta laaja valikoima punnitusratkaisuja aina laboratorioista raskaisiin säiliö ja ajoneuvovaakoihin.

www.vaakatalo.fi

 

viestilaitehuolto

VIESTILAITEHUOLTO OY

Ruggeroidut ajoneuvopc:t ja mobiilin tiedonsiirron ratkaisut järeään työkäyttöön 20v kokemuksella!

Työmiehen kestävät koneet!

www.ajoneuvopc.fi

vlh.fi