150 001 Hitachin minikonetta ja valmistus jatkuu..

1.7.2011

Japanissa Hitachi Construction Machinery Tierra Co., Ltd. (HCM Tierra on saavuttanut merkittävän etapin, kun yli 150 000 valmistetun minikaivurin raja rikkoontui. 150 0001:n kone, ZX52U-3 toimitettiin Eurooppaan Hitachin Hollannin

tehtaalle, jossa toimitusta juhlistettiin 9. toukokuuta pienimuotoisella seremonialla. Luovutustilaisuudessa olivat läsnä Hitachin Oosterhoutin tehtaiden divisioonan pääjohtaja Masamichi Itou, Belgian minikoneiden edustajan Elsen Traktorin Geert Elsen sekä koneen ostaneen rakennus- ja purkuyhtiö BVBA Godts:n edustajat Bart Godts.

HCM Tierra on perustettu Japanissa 1863 nimellä Kumamoto Prefecture ja alussa yhtiön toiminta keskittyi eläinvetoisiin kyntölaitteisiin. Hitachin EX60 koneita yritys alkoi valmistaa vuonna 1989 ja se liitettiin Hitachii Construction Machinery Co., Ltd. (HCM) yhtiöön vuonna 1990. Yritys työllistää lähes 500 ihmistä, ja sillä on useita tehtaita ympäri Japania.

&rdquo150 001 toimitettua konetta on osoitus Hitachi minikoneiden erinomaisesta laadusta &ndash ja olen erittäin ylpeä, että saan olla todistamassa tätä tilaisuutta. Olemme tänään yhtä ylpeitä tuotteistamme, kuin olimme 20 vuotta sitten valmistaessamme ensimmäisiä koneita&rdquo toteaa pääjohtaja Itou.

BVBA GODTS:n konekannassa ZX52U-3 tulee olemaan yhdestoista Hitachi. Yritys on ollut Elsen Traktorin asiakas viisi vuotta ja sen koneisiin kuuluu minikoneita, pyöräalustaisia ja keskikokoisia kaivukoneita sekä ZW310 pyöräkuormaaja.

&ldquoOlen iloinen voidessani vastaanottaa tämän koneen ja koneelle riittää töitä&rdquo, toteaa koneen osataja Bart Gods.

&rdquoKonetta tullaan käyttämään salaojitus- ja muissa vastaavissa rakennustöissä. Me valitsimme Hitachin laadun ja luotettavuuden sekä Elsen Traktorin tarjoama teknisentuen ja palvelun perusteella. Meille on tärkeää, että voimme luottaa toimittajaan 24/7.&rdquo