Rekrytointi

Työnantajana Rotator on alansa kärjessä. Yli 140 rotatorilaista muodostaa ammattitaitoisen joukon, joka tuntee toimialan ja asiakkaidensa tarpeet. Rotatorilla työskennellään maailman johtavien merkkien parissa konemyynnin, huollon ja asennusten, teknisen tuen ja hallinnon alueilla. Nuorekas porukka, viihtyisät toimitilat, ensiluokkaiset työvälineet, jatkuva koulutus ja työviihtyvyyteen panostaminen näkyvät – meillä viihdytään pitkään.

Etsimme Pirkkalan toimipisteeseemme

VARUSTELUN TYÖNJOHTAJAA

Etsimme henkilöä, jolla on jo hyvä kokemus esimiestyöstä sekä osaamista nykyaikaisten työkoneiden tekniikasta. Työnkuvaan kuuluu maarakennuskoneisiin tehtävän paikallisenasennustyön työnjohto sekä siihen liittyvä päivittäinen esimiestyö. Henkilöstöä on vastuualueella kahdeksan ja tuotantotilat sekä välineet ovat nykyaikaiset. Työnjohtaja toimii myös linkkinä asiakkaiden, konemyynnin, teknisen tuen ja varaosahenkilöstön välillä.

Odotamme hakijalta vastuuntuntoista ja huolellista työskentelytapaa, työtä pelkäämätöntä palveluasennetta ja yhteistyötaitoja. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai vastaava työssä hankittu osaaminen. Tietotekninen osaaminen on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa 14.6 tai 19.6 Harri Heikkilä, puh. 0400-831125. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.6.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen harri.heikkila@rotator.fi

AVOIN HAKU

Etsimme jatkuvasti hyvän ammattitaidon ja raskaan kaluston huollon työkokemusta omaavia ripeitä asentajia. Jos olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä alan johtavista yrityksistä lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi s-postilla osoitteeseen palaute.yleinen@rotator.fi