Rekrytointi

Työnantajana Rotator on alansa kärjessä. Yli 140 rotatorilaista muodostaa ammattitaitoisen joukon, joka tuntee toimialan ja asiakkaidensa tarpeet. Rotatorilla työskennellään maailman johtavien merkkien parissa konemyynnin, huollon ja asennusten, teknisen tuen ja hallinnon alueilla. Nuorekas porukka, viihtyisät toimitilat, ensiluokkaiset työvälineet, jatkuva koulutus ja työviihtyvyyteen panostaminen näkyvät – meillä viihdytään pitkään.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Pirkkalan toimipisteeseen

ASENTAJIA

Rotatorin maahantuomien uusien maarakennuskoneiden varustelutyöhön. Hae paikkaa tästä linkistä, hakuaika päättyy 2.4.2017.

Haemme Terrafamen Sotkamon kaivoskorjaamollemme

TYÖNJOHTAJAA

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta esimiestyöstä sekä nykyaikaisten työkoneiden kunnossapidosta. Työnjohdon vastuualue on ensisijaisesti kaivoskoneiden huolto- ja korjaustoiminta korjaamolla. Tehtäviin kuuluu päivittäinen esimiestyö, töiden suunnittelu ja toteutus sekä osallistuminen tarvittavien työkalujen ja varusteiden hankintaan ja ylläpitoon. Työaika vaihtelee arkisin klo 6:00 ja 22:00 välillä. Kaivoskorjaamollamme työskentelee tällä hetkellä noin 20 henkilöä.

Edellytämme sinulta vastuuntuntoista ja huolellista työskentelytapaa, palveluasennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai vastaava työssä hankittu kokemus. Englannin kielen perustaito ja tietotekniikan osaaminen ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Heikkinen puh. 050 3404 883.

Hakemukset 31.3. mennessä osoitteella: Rotator Oy, 250 Kaivoskorjaamo, 88120 Tuhkakylä tai anssi.heikkinen@rotator.fi

Etsimme jatkuvaan vuorotyöhön, Terrafamen Sotkamon kaivokselle, kaivoskoneiden huoltoon ja kunnossapitoon ammattitaitoisia

RASKASKONEASENTAJIA

Etsimme henkilöä, jolla on kunnossapitokokemusta erilaisten työkoneiden kanssa. Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentely tapaa, reipasta ja työtäpelkäämätöntä palveluasennetta, halua oppia ja kehittää osaamistaan, sekä tiimityöskentelykykyä. Hitsaustaito luetaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä alan parhaiden valmistajien tuotteiden ja uusimman tekniikan parissa, yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa. Pidämme yllä henkilökunnan tietotaitoa jatkuvan koulutuksen avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Heikkinen puh. 050 3404 883.

Hakemukset 31.3. mennessä osoitteella: Rotator Oy, 250 Kaivoskorjaamo, 88120 Tuhkakylä tai anssi.heikkinen@rotator.fi

AVOIN HAKU

Etsimme jatkuvasti hyvän ammattitaidon ja raskaan kaluston huollon työkokemusta omaavia ripeitä asentajia. Jos olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä alan johtavista yrityksistä lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi s-postilla osoitteeseen palaute.yleinen@rotator.fi