Rekrytointi

Työnantajana Rotator on alansa kärjessä. Yli 140 rotatorilaista muodostaa ammattitaitoisen joukon, joka tuntee toimialan ja asiakkaidensa tarpeet. Rotatorilla työskennellään maailman johtavien merkkien parissa konemyynnin, huollon ja asennusten, teknisen tuen ja hallinnon alueilla. Nuorekas porukka, viihtyisät toimitilat, ensiluokkaiset työvälineet, jatkuva koulutus ja työviihtyvyyteen panostaminen näkyvät – meillä viihdytään pitkään.

Haemme

Asentajia henkilönostimien kenttähuoltoon Vantaalle

Työskentelet  huoltoasentajana ja tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti henkilönostimien huolto- ja korjaustyöt. Työsi tapahtuu etupäässä asiakkaiden luona Uudenmaan alueella, joko maastossa tai asiakkaiden halleilla. Saat tarvittavan tuotekoulutuksen lisäksi käyttöösi hyvin varustellun huoltoauton sekä työkalut ja testerit.

Edellytykset

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa sekä työtä pelkäämätön palveluasenne ja halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet ja haluat työskennellä itsenäisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen tai työssä hankitun kokemuksen myötä, ajokortti sekä perustaidot englanninkielestä.

Henkilönostimien asentajalla pitää olla voimassa oleva nostintarkastajan sertifikaatti.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ison organisaation tuen. Pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa Timo Kasurinen, puh. 050 4434 675. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostilla timo.kasurinen@rotator.fi 5.5.2017 mennessä.

AVOIN HAKU

Etsimme jatkuvasti hyvän ammattitaidon ja raskaan kaluston huollon työkokemusta omaavia ripeitä asentajia. Jos olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä alan johtavista yrityksistä lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi s-postilla osoitteeseen palaute.yleinen@rotator.fi